back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μιλόγεβιτς: «Δεν χρειάζεται να πω τι περιμένουμε όλοι από την ΑΕΚ»

Διαβάστε επίσης

Ξεκάθαρο μήνυμα για πρόκριση και μόνο της ΑΕΚ επί της Βελέζ έστειλε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Στη συνέντευξη Τύπου για τον πρώτο επίσημο αγώνα της «Ένωσης» στη σεζόν τόνισε ότι δεν χρειάζεται καν να πει «τι περιμένουμε όλοι από την ΑΕΚ».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είναι το πρώτο επίσημο, άλλο τα επίσημα άλλο τα φιλικά. Ξεκινάμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μας, δεν χρειάζεται να πω τι περιμένουμε όλοι από την ΑΕΚ. Αυτά που θα ζητήσω από τα παιδιά είναι να βγάλουμε στο γήπεδο όσα έχουμε δουλέψει.
Όλοι έχουν καλές ομάδες, πολλοί ξένοι παίζουν σε άλλες ομάδες, σίγουρα πρέπει να λάβουμε στα σοβαρά το Conference League σαν διοργάνωση».

Για τον βαθμό ετοιμότητας των Αραούχο, Βράνιες και Λε Ταλέκ:
«Όλα τα παιδιά άρχισαν προπόνηση αρχές Ιουλίου, προφανώς δεν είναι έτοιμοι, είναι λίγο διαφορετικό, όμως, για τον Αραούχο και τον Βράνιες, καθώς γνωρίζουν την ομάδα.

Μπαίνουν σε διαδικασία ετοιμότητας, γιατί τα ματς είναι συνεχόμενα και δεν υπάρχει πολύς χρόνος, αλλά ακόμα έτοιμοι δεν μπορούν να θεωρηθούν. Και ο Λε Ταλέκ, που είχε ένα πρόβλημα, σίγουρα θα μας βοηθήσει. Από εκεί και πέρα τους έχω πει ότι δεν έχουμε περιθώρια».

Για τη φιλοσοφία του παιχνιδιού του: «Αν αρχίζεις και παίζεις το build up από πίσω με πρέσινγκ του αντιπάλου είναι ρίσκο. Αν παίζεις με ψηλές μπαλιές είναι κάτι άλλο. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και θέλω οι παίκτες μου να έχουν διάφορους τρόπους παιχνιδιού.

Εγώ παίζω για να κερδίζω, ανεξάρτητα από τον τρόπο παιχνιδιού. Αυτή είναι η δουλειά μου. Αν συνδυάζεται το αποτέλεσμα με την μπάλα αυτό είναι άλλο, αλλά θα έχουμε χρόνο να βγάλουμε αυτοματισμούς στο παιχνίδι μας».

Για την πίεση που υπάρχει στην ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο χρόνος. Κάθε προπονητής ζει υπό αυτές τις συνθήκες. Εγώ αγαπώ το ποδόσφαιρο και τα παιδιά δουλεύουν πολύ στην προπόνηση. Εγώ θέλω να δώσω τα πάντα και η πίεση πάντα θα υπάρχει».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα