back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα υπογκρούπ των υποψήφιων αντιπάλων για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη

Διαβάστε επίσης

Το μεσημέρι της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου στο Europa Conference League και η UEFA γνωστοποίησε το πρωί τα τρία υπογκρούπ για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη.

Ο ΠΑΟΚ ο οποίος συμμετέχει απευθείας στον τρίτο προκριματικό γύρο και είναι στους ισχυρούς, έχει ως υποψήφιους αντιπάλους τους: Τραμπζονσπόρ (Τουρκία) ή κάποιος από τους νικητές των ζευγαριών Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)-Μποχέμιανς (Ιρλανδία), Αμπερντίν (Σκωτία)-Χέκεν (Σουηδία) και Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Νιου Σέιντς (Ουαλία).

Για την ΑΕΚ που εφόσον προκριθεί επί της Βελέζ θα είναι και αυτή στους ισχυρούς, οι αντίπαλοι θα είναι οι εξής: Κόλος Κοβαλίβκα (Ουκρανία) ή κάποιος από τους νικητές των ζευγαριών Έλφσμποργκ (Σουηδία)-Μιλσάμι (Μολδαβία), Ουίπεστ (Ουγγαρία)-Βαντούζ (Λιχτενστάιν) και Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία)-Μπιρκίρκαρα (Μάλτα).

Τέλος, ο Άρης, εφόσον αποκλείσει την Αστάνα στον δεύτερο προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει έναν από τους νικητές των ζευγαριών Σότσι (Ρωσία)-Κέσλα (Αζερμπαϊτζάν), Κουόπιο (Φινλανδία)-Βόρσκλα Πολτάβα (Ουκρανία), Πετροκούμπ Χιντσέστι (Μολδαβία)-Σίβασπορ (Τουρκία) και Αραράτ Γερεβάν (Αρμενία)-Σλασκ Βρότσλαβ (Πολωνία).

Αν οι τρεις ελληνικές ομάδες φτάσουν στα playoffs του Europa Conference League, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα είναι και πάλι στους ισχυρούς ενώ ο Άρης στους ανίσχυρους.

Τα πρώτα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου είναι προγραμματισμένα στις 5 Αυγούστου, ενώ οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν στις 12 Αυγούστου.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα