back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κλεμάν Μπον: Δεν μπορεί να αποκλειστεί η εκ νέου επιβολή απαγορεύσεων κυκλοφορίας

Διαβάστε επίσης

Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο νέας επιβολής μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας στη Γαλλία για να αναχαιτιστεί η εξάπλωση της COVID-19 καθώς τα κρούσματα εξακολουθούν να αυξάνονται, δήλωσε σήμερα στο BFM TV ο Γάλλος υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Κλεμάν Μπον.

Η Γαλλία κατέγραψε χθες, Κυριακή, περισσότερα από 12.500 νέα κρούσματα κορονοϊού, ενώ επρόκειτο για την τρίτη ημέρα που ο αριθμός τους ξεπερνούσε τις 10.000, καθώς η ταχεία εξάπλωση του πιο μεταδοτικού παραλλαγμένου στελέχους Δέλτα του κορονοϊού έχει οδηγήσει σε αύξηση των νέων κρουσμάτων.

Ο Γάλλος υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σημείωσε εξάλλου ότι η επιβολή από τη Βρετανία περιορισμών σε αυτούς που φθάνουν στη χώρα από τη Γαλλία φαίνεται μάλλον “υπερβολική”.

Το Λονδίνο ανακοίνωσε ότι όσοι έρχονται από τη Γαλλία θα πρέπει να τίθενται σε καραντίνα για 10 ημέρες μετά την είσοδό τους στη Βρετανία.

“Δεν πιστεύουμε ότι οι αποφάσεις του Ηνωμένου Βασιλείου στηρίζονται απολύτως σε επιστημονικές βάσεις. Τις βρίσκουμε υπερβολικές”, πρόσθεσε στις δηλώσεις που έκανε στο BFM TV.

Πηγή: ΑΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα