back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αύριο μετά τις 11π.μ. τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων – Στα ύψη η αγωνία των υποψηφίων

Διαβάστε επίσης

«Στο κόκκινο» έχει φτάσει η αγωνία των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση των βαθμολογικών τους επιδόσεων.

Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής και θα σταλούν για πρώτη φορά στο κινητό μέσω SMS από το Υπουργείο Παιδείας. Παράλληλα θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική εφαρμογή results.it.minedu.gov.gr αλλά και στις σχολικές μονάδες, από τις 12 το μεσημέρι και μετά, όπως άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο.

Η Τετάρτη 7 Ιουλίου ήταν η τελευταία ημέρα που οι υποψήφιοι μπορούσαν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας (smsresults.minedu.gov.gr) προκειμένου να λάβουν τους βαθμούς τους με SMS στο κινητό. Πέρα από την αποστολή των βαθμολογιών κάθε υποψηφίου στο τηλέφωνό του, τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών θα αναρτηθούν και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας results.it.minedu.gov.gr, και ο κάθε υποψήφιος θα μπορεί να ενημερωθεί, εισάγοντας τα προσωπικά του στοιχεία και τους κωδικούς του. Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι καταστάσεις βαθμολογιών κατά την ανάρτησή τους στις σχολικές μονάδες δεν θα αναγράφουν τα ονομαστικά στοιχεία, αλλά μόνο τους κωδικούς των υποψηφίων και τους βαθμούς τους.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα