back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Euro 2020: Η Αγγλία επιστρέφει στο Γουέμπλεϊ, 4-0 την Ουκρανία

Διαβάστε επίσης

Στους ρυθμούς του «Football’s coming home» χορεύει όλη η φίλαθλη Αγγλία. Τα «τρία λιοντάρια» κατασπάραξαν στο Ολίμπικο της Ρώμης την Ουκρανία (4-0) και πέρασαν πανηγυρικά στον ημιτελικό του Euro 2020, όπου θα αντιμετωπίσουν στο Γουέμπλεϊ την Δανία (7/6)
click here

Η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ που από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβαίνει επίπεδο, δεν άφησε την Ουκρανία να πάρει ανάσα. Από την αρχή ξεκίνησε το σφυροκόπημα και δεν σταμάτησε μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Με κάθε τρόπο, είτε σε παιχνίδι κυκλοφορίας και υπομονής, είτε σε αντεπίθεση, είτε σε στημένη φάση, σκόραραν οι Άγγλοι που δεν έδειξαν διάθεση για να λυπηθούν τον αντίπαλο, που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να προβάλλει αντίσταση.

Διαβάστε Επίσης
Ολυμπιακός: Ο… έλεγχος των πιτσιρικάδων
Είναι τόσο καλοδουλεμένη και πλήρης αυτή η Αγγλία, που εκτός από την ποιότητα που την χαρακτηρίζει στη δημιουργία και το σκοράρισμα, εξακολουθεί να επιδεικνύει αξιοθαύμαστη τακτική συγκέντρωση και στην αμυντική λειτουργία. Πέντε ματς στην διοργάνωση, μηδέν γκολ παθητικό. Πως να μην δίνεται από τις στοιχηματικές εταιρίες πρώτο και ισχυρό φαβορί για την πρώτη κατάκτηση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην ιστορία της ;

ΤΑ ΓΚΟΛ
4’: Ο Στέρλινγκ πέρασε κάθετη μπαλιά στον Κέιν που με προβολή έκανε το 1-0.
46’:Ο Σο εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Μαγκουάιρ με κεφαλιά-τούβλο έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία (2-0)
50’: Ο Σο και πάλι από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Κέιν με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έγραψε το 3-0.
63’: Ο Σάντσο εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Χέντερσον με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

OYΚΡΑΝΙΑ: Μπούστσαν, Κριβτσόβ (35’ Τσιγκάνκοβ), Σίντορτσουκ (64’ Μακαρένκο), Γιαρμολένκο, Γιάρεμτσουκ, Σαπαρένκο, Ζαμπάρνι, Μικολένκο, Ζιντσένκο, Καραβάεβ, Ματβιγιένκο.

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ, Σο (64’ Τρίπιερ), Ράις (57’ Χέντερσον), Στόουνς, Μαγκουάιρ, Κέιν (73’ Κάλβερτ-Λιούιν), Στέρλινγκ (64’ Ράσφορντ), Σάντσο, Μάουντ, Φίλιπς (65’ Μπέλινγκχαμ).

Σ. Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα