back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Ηρώ Σαΐα για το νέο της album με τίτλο “Παραδώσου” στην εκπομπή “Γλυκιά Συμμορία”

Διαβάστε επίσης

Τη νέα της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Παραδώσου” που κυκλοφορεί απο την Panik, παρουσίασε στον Αθήνα 9.84 και στην Αριστέα Γιάννου η Ηρώ Σαΐα.

Πρόκειται για 10 καινούργια τραγούδια -μια διασκευή παραδοσιακού τραγουδιού και 9 σε μουσική του Νεοκλή Νεοφυτίδητα οποία είτε στο στίχο, είτε στη μουσική είτε και στα δύο αυτά σημεία, έχουν πολύ έντονο το στοιχείο της Παράδοσης. 

«Η ιδέα για να κάνουμε μια δουλειά με αφορμή την Παράδοση, ήρθε όταν το 2018-2019 παρουσιάσαμε στο θέατρο Μικρό Γκλόρια την παράσταση “Παραδώσου”  και τότε αρχίσαμε να βρίσκουμε κείμενα της δημοτικής Ποίησης με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη και να γίνονται τραγούδια. Από αυτή την παράσταση προέκυψε ένας κύκλος τραγουδιών που μας μεταφέρει στις ρίζες, στη μνήμη, στα βαθιά συναισθήματα» είπε η γνωστή ερμηνευτρια. 

«Κάνουμε ένα μικρό μουσικό ταξίδι με ήχους της Ελλάδας. Για παράδειγμα έχουμε ένα τραγούδι που έχει βασιστεί στον ηπειρώτικο ήχο, ένα άλλο στον Κρητικό και το ομώνυμο «Παραδώσου» που έχει βαλκανικό ήχο» τόνισε και χαρακτήρισε το δίσκο ως «ένα μικρό μουσικό ταξίδι σε περιοχές της Ελλάδας»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα