back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νίκη Αραμπατζή: Δεν θα κάνουμε big brother τον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Οι κάμερες στον Αθήνα 9.84 είχαν τοποθετηθεί το 2010, ξεκαθάρισε η πρόεδρος του σταθμού Νίκη Αραμπατζή απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων Ντίνας Ρέππα από την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα και Γιώργου Αποστολόπουλου από τον συνδυασμό Αθήνα Είσαι Εσύ.

Και οι δυο αναφέρθηκαν σε δημοσίευμα εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο η κ. Νίκη Αραμπατζή είχε, πρόσφατα, συνάντηση για το θέμα των καμερών, με το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Οι κάμερες τοποθετήθηκαν το 2010

“Βεβαίως, η λύση θα υπάρξει. Διότι εμείς έχουμε αποφασίσει όπου ανοίγουμε θέματα να ορίζουμε το πλαίσιο και να τα λύνουμε. Όπως έχουμε αποδείξει, το συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο του Αθήνα 984 λύνει παθογένειες δεκαετιών.Το ίδιο θα κάνουμε και σε αυτό το θέμα” σημείωσε η κ. Αραμπατζή.

” Έτσι, όπως έχει έρθει το θέμα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αντιθέτως, βάσει της συμμόρφωσης της επιχείρησης με το GDPR ανακάλυψαν έστω και τώρα, όψιμα αυτοί, οι οποίοι κόπτονται τώρα για τις κάμερες, ότι είχε τοποθετηθεί σύστημα καμερών το 2010. Ναι, όπως το ακούτε. Το 2010 και θυμήθηκαν τώρα, όλοι οι θιασώτες των δικαιωμάτων να θυμηθούν το 2021 τι γίνεται και πρέπει να απομακρυνθούν οι κάμερες από τον σταθμό.

Πρέπει να γνωρίζουν και οι εργαζόμενοι τι συμβαίνει

“Σε κάθε περίπτωση επαναλαμβάνουμε ότι δεν σκοπεύουμε ούτε big brother να κάνουμε τον 9.84 και βεβαίως, εφόσον πλέον ενημερωθήκατε ότι υπήρχε σύστημα καμερών και κλειστής παρακολούθησης τοποθετημένο , έστω και ανενεργό, από το 2010, είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίζουν και οι εργαζόμενοι τι συμβαίνει για να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε” τόνισε η κ. Αραμπατζή.

Απάντησε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων

“Να πω λοιπόν, με πολλή αγάπη, στην συνάδελφο κ. Ρέππα να μη διαβάζει το συγκεκριμένο δημοσίευμα γιατί ξαναϋπήρξε δημοσίευμα από την συγκεκριμένη εφημερίδα” ανέφερε η Νίκη Αραμπατζή. “Απάντησε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων- και μου κάνει εντύπωση πώς δεν τον έχετε συμβουλευτεί για να μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει και όχι έτσι όπως παραποιημένα σας έρχονται σε γνώση- και κατέβηκε το δημοσίευμα αυτό στην διαδικτυακή του μορφή” σημείωσε η πρόεδρος του Αθήνα 9.84.

Οι στοιβαγμένες καρέκλες

Για υγειονομική βόμβα έκανε λόγο η δημοτική σύμβουλος με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα Ντίνα Ρέππα θέτοντας ερώτηση για τις καρέκλες που έχουν τοποθετηθεί στον αύλειο χώρο του Αθήνα 9.84, μετά την ανακαίνιση που έγινε, το 2018, στο αμφιθέατρο της Τεχνόπολης.

“Είναι πολύ σημαντικό θέμα” είπε απαντώντας η Νίκη Αραμπατζή και πρόσθεσε:” Είμαστε σε συνεννόηση και με τον πρόεδρο και με τον διευθύνοντα σύμβουλο προκειμένου να δούμε ποια καθίσματα από αυτά είναι λειτουργικά προκειμένου να διατεθούν ως δωρεά από τις δύο επιχειρήσεις σε υπηρεσίες του δήμου και κυρίως στις δημοτικές κοινότητες”.

Μάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα