back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στην Ελλάδα ο Κουντέ για να υπογράψει στον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Ο Πιερ Κουντέ βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού προκειμένου να ολοκληρώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στους ερυθρόλευκους.

Ο Κουντέ  έφτασε στη 01:10 τα ξημερώματα της Τετάρτης και εντός της ημέρας αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και από τη στιγμή που όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά.

Ο 25χρονος χαφ ταλαιπωρήθηκε αρκετά για να φτάσει στην Ελλάδα, αφού αρχικά ήταν προγραμματισμένο να έρθει στις 15:00, αλλά λόγω μηχανικής βλάβης που παρουσίασε το αεροπλάνο η πτήση ματαιώθηκε και έτσι έφτασε ξημερώματα.

Ο Κουντέ είναι “παιδί” της Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού στην ακαδημία της έχει κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Έπαιξε δανεικός στην Εξτρεμαδούρα και στη Γρανάδα, ενώ το καλοκαίρι του 2018 ο Ολυμπιακός προσπάθησε να τον πάρει δανεικό από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τότε η Μάιντς βάζοντας 7,5 εκατ. ευρώ στο τραπέζι πήρε τον παίκτη και τώρα είπε το “ναι” στον Ολυμπιακό με ένα ποσό που ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Κουντέ είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Οποιαδήποτε δήλωση θα την κάνω αύριο μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες», τόνισε ο Καμερουνέζος, τον οποίο υποδέχτηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς και οι μάνατζερ του.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα