back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Euro 2020: Μόνο νίκη θέλει η Ισπανία, ντέρμπι Πορτογαλία-Γαλλία στη Βουδαπέστη

Διαβάστε επίσης

Η αυλαία πέφτει σήμερα στους ομίλους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου με κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης.

Στον 5ο όμιλο, η Ισπανία θέλει μόνο τη νίκη στο ματς με τη Σλοβακία στη Σεβίλλη, για να πάρει το εισιτήριο για τους «16». Η Σλοβακία περνάει και με την ισοπαλία.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στην Αγία Πετρούπολη, θα αναμετρηθούν η Σουηδία και η Πολωνία, με τους Σκανδιναβούς να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση ενώ η Πολωνία χρειάζεται τη νίκη, για να συνεχίσει την πορεία της στο φετινό EURO.

Στον 6ο όμιλο, τον επονομαζόμενο από την κλήρωση “όμιλο του θανάτου”,  ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι Πορτογαλία-Γαλλία, το οποίο θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία έχει ήδη προκριθεί και θα κυνηγήσει τη νίκη για να πάρει την πρώτη θέση. Αντίθετα η Πορτογαλία χρειάζεται την ισοπαλία, αλλά μπορεί να περάσει και με ήττα.

Στο Μόναχο η Γερμανία υποδέχεται την Ουγγαρία, με τα “πάντσερ” να χρειάζονται μία ισοπαλία ενώ μόνο η νίκη δίνει το εισιτήριο για τους “16” στους “Μαγυάρους”.

Το σημερινό πρόγραμμα του EURO:

5ος ΟΜΙΛΟΣ

19:00 Σλοβακία-Ισπανία ΑΝΤ1

19:00 Σουηδία-Πολωνία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑTV

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

Σουηδία 4
Σλοβακία 3
Ισπανία 2
Πολωνία 1

6ος ΟΜΙΛΟΣ

22:00 Γερμανία-Ουγγαρία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

22:00 Πορτογαλία-Γαλλία ΑΝΤ1

Η βαθμολογία:

Γαλλία 4
Πορτογαλία 3
Γερμανία 3
Ουγγαρία 1

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα