back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διαμαρτυρία αντιεμβολιαστών στην πρώτη συναυλία των Foo Fighters

Διαβάστε επίσης

Ομάδα αντιεμβολιαστών με επικεφαλής τον Αμερικανό ηθοποιό, Ρίκι Σρόντερ εμφανίστηκε στην πρώτη κανονική συναυλία των Foo Fighters, στις 15 Ιουνίου για να διαμαρτυρηθεί για την υποστήριξη της μπάντας στους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο The Canyon στην Αγκούρα Χιλς, στην Καλιφόρνια και απαίτηση της μπάντας ήταν οι θαμώνες να επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της Covid-19 πριν από την είσοδό τους στο συναυλιακό χώρο, κάτι που πυροδότησε την οργή αντιεμβολιαστών.

Πλάνα από τη διαμαρτυρία έδειχναν διαδηλωτές να κρατούν πανό με συνθήματα όπως «Σταματήστε το μίσος στη συζήτηση για τα εμβόλια» και «Σύγχρονος Διαχωρισμός».
Ο ηθοποιός Ρίκι Σρόντερ ήταν ανάμεσα στο πλήθος φορώντας ένα t-shirt με το μήνυμα

«Πείτε Όχι στο διαβατήριο εμβολιασμού» και κρατούσε πανό που έγραφε: «Οι κατασκευαστές εμβολίων κατά της COVID απαλλάσσονται από ευθύνη».

«Ο Ντέιβ Γκρολ είναι ένας αδαής πανκ που χρειάζεται χαστούκι για την υποστήριξη των διακρίσεων» έγραψε ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στα social media για τον τραγουδιστή των Foo Fighters.

«Η άγνοια σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Ο Κερτ Κομπέιν γελάει με τον Ντέιβ μαζί με τα εκατομμύρια των πατριωτών….» συμπλήρωσε αναφερόμενος στον εκλιπόντα αρχηγό των Nirvana, μέλος των οποίων ο Ντέιβ Γκρολ.

Το συγκρότημα θα δώσει συναυλία στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη αυτή την Κυριακή και οι θαυμαστές που θα την παρακολουθήσουν θα πρέπει επίσης να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Κάποιοι θαυμαστές των Foos εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους επειδή το συγκρότημα δίνει συναυλίες μόνο σε εμβολιασμένο κοινό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα