back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στον εισαγγελέα ο 32 χρονος πιλότος που ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του – Επικαλείται βρασμό ψυχής – Τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν

Διαβάστε επίσης

Στον εισαγγελέα πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα ο καθ΄ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, χθες Πέμπτη, μετά από μαραθώνια κατάθεση, ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, ομολόγησε ότι είναι ο δολοφόνος της. Η Καρολάιν δολοφονήθηκε στις 11 Μαΐου, δίπλα στο μωρό της, ενώ ήταν μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά.

Συγκλονισμένη η ελληνική κοινή γνώμη παρακολουθεί να εκτυλίσσεται η τραγωδία ενώ αρκετά πρωτοσέλιδα στον Τύπο της Βρετανίας χώρας καταγωγής της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς επικεντρώνονται στην ομολογία του συζύγου της. «Ναι, τη σκότωσα» είναι ο σημερινός ο τίτλος της Daily Mail. Ο σύζυγος της Βρετανίδας νύφης, που δολοφονήθηκε στην Ελλάδα προχώρησε σε εξομολόγηση – βόμβα. Ο Έλληνας σύζυγος ομολογεί τη δολοφονία της Βρετανίδας συζύγου του, αναφέρει η Daily Express.

O 32χρονος πιλότος, που «έσπασε» μετά από κατάθεση περίπου οκτώ ωρών και ομολόγησε  στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό. Ο σύζυγος της 20χρονης ανέφερε ακόμη, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

O πιλότος απέδωσε την πράξη του σε βρασμό ψυχής, μετά από τσακωμό που είχαν με την Καρολάιν ΚράουτςΌπως υποστήριξε, εκείνο το βράδυ τον έδιωξε από το κρεβάτι για μια ακόμη φορά. Ισχυρίστηκε δε ότι η σύζυγός του σχεδόν πέταξε – το μωρό μέσα στην κούνια του, γεγονός που τον εκνεύρισε και τον οδήγησε στο έγκλημα.

Η επίκληση όμως του βρασμού ψυχής δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από το πλήθος των ευρημάτων που όπως σημειώνουν πηγές της αστυνομίας περιγράφουν μια πολύ καλά προσεγμένη προετοιμασία.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπειτα από τα νεότερα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του.

Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβάδιζε χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.

Παράλληλα, η κάμερα στο ισόγειο κατέγραψε στις 12 τα μεσάνυχτα της 11ης Μαΐου τον 32 χρονο πιλότο με το παιδί στην αγκαλιά του. Στη 1:19 π.μ. η λειτουργία της κάμερας στο ισόγειο διακόπηκε  οριστικά. Ωστόσο, οι ληστές ήρθαν πολύ αργότερα, σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει ο ίδιος ο πιλότος.

Είχε καταθέσει ότι τον έδεσαν πισθάγκωνα, ενώ βρέθηκε ότι είχε δεθεί σε εμβρυακή στάση.

Επίσης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα. Ειδικότερα, κατά πληροφορίες, εφαρμογή στο κινητό του δείχνει ότι έκανε βήματα την ώρα που θεωρητικά ήταν λιπόθυμος, από τις 4:50 το πρωί μέχρι τις 6:20, που δήλωσε αρχικά ότι συνήλθε. Επίσης, κλείδωνε και ξεκλείδωνε το κινητό του αρκετές φορές, ενώ υποτίθεται ότι ήταν λιπόθυμος και δεμένος πισθάγκωνα.

Επιπρόσθετα, «φως» στην υπόθεση, έριξε και το βιομετρικό ρολόι – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, σε ώρα που, σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε, ο σύζυγός της ήταν νεκρή.

Τα παραπάνω στοιχεία οδήγησαν τον 32χρονος χθες εκ νέου στη ΓΑΔΑ ώστε να καταθέσει ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας. Έπειτα ωστόσο από μία μαραθώνια κατάθεση περίπου 8 ωρών ομολόγησε  στις 21:30 ότι δολοφόνησε τη σύζυγο του.

Από τις πρώτες ώρες και ημέρες των ερευνών η αστυνομία διαπίστωσε  σοβαρά ερωτηματικά που είχαν να κάνουν με την επιβεβαίωση των όσων υποστήριζε ο πιλότος σχετικά με τις συνθήκες της τραγωδίας . Αυτά τα στοιχεία ήταν:

– Δεν καταστράφηκε η κάμερα στο εσωτερικό του σπιτιού κατά την σχεδόν πάγια πρακτική των δραστών αλλά αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης

– Η Καρολάιν δεν είχε πάνω της ίχνη προηγηθείσης πάλης

 – Δεν εντοπίσθηκε ποτέ ξένο γενετικό υλικό στην ταινία με την οποία οι δράστες τύλιξαν το πρόσωπο του 32 χρονου πιλότου

– Το γεγονός ότι οι φερόμενοι ως δράστες έδεσαν με σχοινί τα χέρια και τα πόδια του συζύγου αλλά χρησιμοποίησαν ρούχα για ακινητοποιήσουν την 20χρονη 

Αθήνα 984

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα