back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ωδή στο grecian chic η επίδειξη του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο

Διαβάστε επίσης

Μια γιορτή εκλεπτυσμένου γούστου και ομορφιάς. Δεκάδες μοντέλα περπάτησαν το βράδυ της  Πέμπτης στο Καλλιμάρμαρο, φορώντας τις δημιουργίες του γαλλικού οίκου Dior. Εντυπωσιακές εικόνες μεταδόθηκαν σε παγκόσμια προβολή live για εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο.

Το χρώμα που κυριάρχησε στη χρωματική παλέτα της Dior Cruise 2022 ήταν το λευκό και τα περισσότερα σχέδια ξεχώρισαν μέσα από την απλότητα τους. Οι πιέτες έπαιζαν με τον πιο γοητευτικό τρόπο με την αρχαία ταυτότητα τους και την ελληνική παράδοση με αναφορά στο σήμερα με χρυσαφένια sneakers με όγκο.

Επίσης παρουσιάστηκαν δημιουργίες σε μαύρο μπλε, γκρι, ασημί και χρυσό καθώς και κομμάτια με το logo του οίκου.

Το ρυθμό έδωσε η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, ενώ η εντυπωσιακή πασαρέλα «έκλεισε» με βεγγαλικά και όλα τα μοντέλα στο στίβο του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, του κινηματογράφου και της μόδας έδωσαν το παρόν και αναμετέδωσαν το γεγονός από τα κινητά τους.

Την εκδήλωση παρακολούθησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι -Μητσοτάκη, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, η Γαλλίδα ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ, η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η Άντζελα Γκερέκου, ο Λάκης Γαβαλάς, η Άννα Βίσση, η Ολγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνω Μάτσα κ.α.

Δείτε στιγμιότυπα από την προσέλευση των προσκεκλημένων:

Τις επόμενες μέρες ο οίκος Dior θα πραγματοποιήσει φωτογραφίσεις στους αρχαιολογικούς χώρους του Ηρώδειου, της Αρχαίας Αγοράς, της Νεμέας και του Σουνίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα