back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιορτή Μουσικής Πλ. Βαρνάβα 2021: Το κυνήγι του κρυμμένου “Μουσικού Θησαυρού”

Διαβάστε επίσης

Η αγαπημένη Γιορτή Μουσικής της γειτονιάς μας, θα γιορτάσει και φέτος (12η συνεχόμενη χρονιά). Με την ευγενική χορηγία των καταστημάτων της περιοχής, αλλά και την αρωγή της “Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής”. Η φετινή γιορτή – φυσικά – θα είναι διαφορετική από τις εκδηλώσεις που έχουμε συνηθίσει καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα για την πραγματοποίηση συναυλίας.

“Γιορτή Μουσικής της Πλ. Βαρνάβα” αποτελεί πλέον θεσμό για την γειτονιά μας και αναμένεται με μεγάλη χαρά από τους κατοίκους της, καθώς επίσης και από μεγάλο αριθμό επισκεπτών που παρακολουθούν τις εκδηλώσεις κάθε χρόνο. Η φετινή Γιορτή Μουσικής φιλοδοξεί, παρόλο τις ιδιαίτερες συνθήκες, να φανεί αντάξια της φήμης της δημιουργώντας μια ακόμα αξέχαστη μουσική εμπειρία, στηριζόμενη στην αλληλεγγύη, την συνεργασία και την αρμονική διαβίωση κατοίκων και καταστημάτων στη περιοχή της πλ. Βαρνάβα.
Περιγραφή δράσης

Το διήμερο 19 και 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στη γειτονιά μας ένα πρωτότυπο και ξεχωριστό κυνήγι θησαυρού. Στην δράση θα μπορούν να πάρουν μέρος ομάδες – παρέες έως 10 ατόμων, οι οποίες θα κληθούν να λύσουν γρίφους προκειμένου να ανακαλύψουν τον χαμένο “Μουσικό Θησαυρό”. Σκοπός της δράσης είναι η περιήγηση σε όμορφες και ενδιαφέρουσες urban γωνιές της περιοχής μας, η διάδραση με μουσικά όργανα και μουσικούς, αλλά και η απόκτηση γνώσεων μέσω του παιχνιδιού.

Το Σάββατο 19 Ιουνίου το “κυνήγι του Μουσικού Θησαυρού”, θα απευθύνεται σε μεγαλύτερα “παιδιά”. Θα έχει αφετηρία την πίσω είσοδο του Καλλιμάρμαρου σταδίου και θα καταλήγει στην Πλ. Βαρνάβα.

Την Κυριακή 20 Ιουνίου το “κυνήγι του Μουσικού θησαυρού, θα απευθύνεται σε παιδιά έως 12 ετών. Θα έχει αφετηρία το Άλσος Λογγίνου και θα καταλήγει στην πλ. Βαρνάβα. Στις ομάδες που θα πάρουν μέρος θα πρέπει να συμμετέχει τουλάχιστον ένας ενήλικας.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας έως την Παρασκευή 18/06. Στις ομάδες των παιδιών (έως 12 ετών) θα πρέπει υποχρεωτικά να συμμετέχει και ένας τουλάχιστον ενήλικας – συνοδός.

Η ομάδα οργάνωσης της “Γιορτή Μουσικής – Πλ. Βαρνάβα”

Facebook: https://www.facebook.com/giortimousikisbarnaba/
You tube: https://www.youtube.com/channel/UCOw1Vw_FcOyRREdMLBthLPQ?view_as=subscriber

 

Χριστιάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα