back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νίκη Αραμπατζή: Αγωνιζόμαστε να βρεθεί λύση όλους αυτούς τους μήνες

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή αντίδραση της προέδρου του Αθήνα 9,84 Νίκης Αραμπατζή στις αιτιάσεις του Δημοτικού Συμβούλου Πέτρου Κωνσταντίνου ο οποίος, με φόντο τη μη ανανέωση της σύμβασης ηχολήπτη του σταθμού, την κατηγόρησε ότι “εκτέλεσε έναν συμβασιούχο έργου”.

“Θα του ζητήσω να ανακαλέσει το συγκεκριμένο ρήμα και να διαγραφεί από τα πρακτικά διότι ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα” τόνισε η κ. Αραμπατζή μιλώντας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ενημερώνοντας, για μια ακόμη φορά τους Δημοτικούς Συμβούλους, η Νίκη Αραμπατζή υπογράμμισε ότι το γεγονός οφείλεται στο ότι ο συγκεκριμένος συμβασιούχος, από πλημμέλεια, δεν έκανε τα χαρτιά του στην προκήρυξη.

“Παραταύτα, όλους αυτούς του μήνες είμαι σε συνεχή διαβούλευση με όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και με τα μέλη της αντιπολίτευσης του Διοικητικού Συμβουλίου στον Α 9.84 που προσπαθούμε νομικά να βρούμε λύση προκειμένου να δώσουμε λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Καταλήξαμε με τους εκπροσώπους από την Ανοιχτή Πόλη, την Αθήνα Είσαι Εσύ και τη Λαϊκή Συσπείρωση στο διοικητικό συμβούλιο ότι νομικά είμαστε εκτεθειμένοι για παράβαση καθήκοντος, εάν φέρουμε στο διοικητικό συμβούλιο του Α 9.84 την οποιαδήποτε λύση” υπογράμμισε η κ. Αραμπατζή.

“Θέλω λοιπόν, επειδή αγωνιζόμαστε αυτούς τους μήνες κι εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε να βρεθεί ένα πλαίσιο, να ανακαλέσει ο εκλεκτός συνάδελφος το συγκεκριμένο ρήμα , και νομίζω ότι ο ίδιος- που έχουμε μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα -θα αναγνωρίσει την προσπάθεια που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα” κατέληξε η πρόεδρος του Αθήνα 9.84 Νίκη Αραμπατζή

Μάγδα Μπουλούκου

 

 

 

Μάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα