back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα επιχείρηση antigraffiti στην οδό Αρδηττού

Διαβάστε επίσης

Νέα επιχείρηση antigraffiti σε τοίχους, τζαμαρίες, πίλερ, μαρμάρινες επιφάνειες και κολώνες, πραγματοποιήσαν πρόσφατα συνεργεία του δήμου Αθηναίων, στην οδό Αρδηττού, από το ύψος της Λεωφόρου Βουλιαγμένης έως την οδό Μάρκου Μουσούρου.

Συγκεκριμένα, τα συνεργεία του δήμου Αθηναίων, στην επιχείρηση antigraffiti προχώρησαν στον καθαρισμό 560 τ.μ επιφανειών που ήταν καλυμμένες πολλά στρώματα μπογιάς γκράφιτι. Σημειώνεται ότι αυτά τα στρώματα μπογιάς δυσχεραίνουν την προσπάθεια των συνεργείων ως προς τον καθαρισμό.

Αναλυτικά, βάφτηκαν με χρώμα 500 τ.μ και 60 τμ καθαρίστηκαν με ειδικό διαλυτικό υγρό και νερό σε πίεση. Καταναλώθηκαν 40 λίτρα ειδικού διαλύματος αντιγκράφιτι και 160 λίτρα μπογιάς διαφόρων χρωμάτων. Για την επιχείρηση αυτή εργάστηκαν 4 βαφείς του τμήματος ειδικών εργασιών για δύο ημέρες.

«Μέρα με τη μέρα, μέσα από πολύπλευρες ενέργειες για την καθαριότητα της πόλης, κάνουμε καθημερινά πράξη το όραμά μας: να επαναφέρουμε τον πολιτισμό της καθημερινότητας στους πολίτες της Αθήνας μας», δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας Νίκος Αβραμίδης.

 

Κώστας Κορέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα