back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Μάχη» στη Βουλή για την αυριανή απεργία

Διαβάστε επίσης

Βολές κατά της ΑΔΕΔΥ και του ΕΚΑ που ξαφνικά άλλαξαν την απόφασή τους και αντί για στάση εργασίας που αρχικά είχαν ανακοινώσει, προκήρυξαν για αύριο 24ωρη απεργία, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, λέγοντας ότι «τελικά τα θύματα θα είναι οι μαθητές που δίνουν αύριο πανελλήνιες εξετάσεις».

Κάλεσε μάλιστα, τα κόμματα να πάρουν θέση και «να πουν αν είναι με τους συνδικαλιστές του Μετρό ή με τους μαθητές και τους γονείς τους».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, είπε ότι η ΑΔΕΔΥ έχει εξαιρέσει τους καθηγητές από την αυριανή απεργία, ενώ τα σωματεία των εργαζομένων στα λεωφορεία, έχουν γνωστοποιήσει ότι η κινητοποίησή τους θα γίνει όταν τελειώσει η μεταφορά των μαθητών. «Αν έχετε στο μυαλό σας να προβοκάρετε την απεργία να το βγάλετε από το μυαλό σας», είπε απευθυνόμενος στον υπουργό Εργασίας.

«Αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα για τους μαθητές. Γνωρίζατε ότι η ΟΛΜΕ έχει εξαιρέσει από την απεργία τους επιτηρητές των εξετάσεων και δεν το είπατε », ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, κατηγορώντας την κυβέρνηση για γκεμπελικές μεθόδους.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα