back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ήττα για την εθνική πόλο γυναικών με 14-8 από την Ισπανία

Διαβάστε επίσης

Η Ισπανία νίκησε την Εθνική πόλο γυναικών 14-8 στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική της τελικής φάσης του World League και την υποχρέωσε στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο τουρνουά μετά από αυτήν της Δευτέρας από τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες, ΗΠΑ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αγωνίστηκε ξανά με ελλείψεις και δεν μπόρεσε να προβάλλει σθεναρή αντίσταση στις Ιβήρισσες.

Η ομάδα του Τεό Λοράντου θα έχει από την Τετάρτη τις Ελευθεριάδου, Νίνου και Μυριοκεφαλιτάκη, που εξέτισαν την ποινή τους, και θα είναι πλήρης στον τρίτο αγώνα της στον όμιλο κόντρα στο Καζακστάν την ίδια μέρα.

Οι Ισπανίδες κυριάρχησαν από το πρώτο οκτάλεπτο με σκληρό παιχνίδι και «σφιχτή» άμυνα, ενώ έβρισκαν λύσεις επιθετικά με όλους τους τρόπους.

Η Εθνική είχε ένα καλό διάστημα στο δεύτερο οκτάλεπτο και στο φινάλε του αγώνα.
MVP του αγώνα αναδείχθηκε η Ορτίθ με 4 γκολ.
Οκτάλεπτα: 2-5, 1-3, 3-2, 2-4
ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Σταματοπούλου, Τσουκαλά 3, Τριχά, Πλευρίτου Μ. 1, Ξενάκη 2, Πάτρα, Τορνάρου, Πλευρίτου Β. 1, Πλευρίτου Ελ. 1, Σωτηρέλη
ΙΣΠΑΝΙΑ (Μιγκέλ Όκα): Εστερ, Ρουίθ, Εσπάρ Α. 2, Ορτίθ 4, Ταραγκό 1, Γκονζάλεθ, Εσπάρ Κλ., Πένια 1, Αθνάρ 1, Κρέσπι, Γκαρθία 3, Λέιτον 2, Σάντσεθ

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα