back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε επίσης

Μπορείτε να κατεβάσετε το έγγραφο ΕΔΩ

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Στο πλαίσιο διενεργούμενης από την Επιχείρησή μας έρευνας αγοράς, προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο του υφιστάμενου ανταγωνισμού στην πώληση υλικών υγιεινής και καθαριότητας, ώστε στη συνέχεια να εξεταστεί κάλυψη των αντίστοιχων αναγκών της Επιχείρησης για ένα έτος (12 μήνες), καλείται κάθε ενδιαφερόμενος οικονομικός φορέας, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, να αποστείλει, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected], ενδεικτικές τιμές στις οποίες θα διέθετε προς την Επιχείρηση, με μία σύμβαση, τα ακόλουθα αγαθά:

1. ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ:

· Συσκευή για χαρτί υγείας φύλλο-φύλλο: Τεμάχια 17

· Συσκευή για χειροπετσέτες με αυτόματο κόψιμο: Τεμάχια 4

· Συσκευή για κρεμοσάπουνο 500ml: Τεμάχια 4

· Κάδος απορριμμάτων inox με πεντάλ 5lt: Τεμάχια 17

· Πιγκάλ inox: Τεμάχια 17

· Κάδος απορριμμάτων πλαστικός push 60lt: Τεμάχια 4

2. ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ:

· Ρολό χειροπετσέτας για αυτόματο κόψιμο 100m: Τεμάχια 40×6ρολά

· Χαρτί υγείας φύλλο φύλλο (9000φύλλα): Τεμάχια 40

· Υγρό πιάτων 4lt: Τεμάχια 12

· Κρεμοσάπουνο με άρωμα 4lt: Τεμάχια 12

· Χαρτί κουζίνας 700gr: Τεμάχια 50×6ρολά

· Σφουγγαρίστρα επαγγελματική 400gr:Τεμάχια 5

· Κάλυκας Σφουγγαρίστρας: Τεμάχια 5

· Κοντάρι Επαγγελματικό: Τεμάχια 5

· Φαράσι Ορθοπεδικό με λάστιχο: Τεμάχια 5

· Υγρό Γενικής Χρήσης 4lt: Τεμάχια 12

· Καρότσι μονό: Τεμάχια 1

Από τα παραπάνω, όσα αγαθά προορίζονται για να χρησιμοποιηθούν συνδυασμένα (λ.χ., σφουγγαρίστρα με κοντάρι) θα πρέπει να είναι συμβατά.

Διευκρινίζεται, ότι η παρούσα ΔΕΝ αποτελεί πρόσκληση για την υποβολή προσφορών, ούτε δεσμεύεται με αυτήν η Επιχείρηση ότι θα προβεί οπωσδήποτε στην αγορά των αγαθών. Διενεργείται για τον προϋπολογισμό της δαπάνης. Ανάλογα με τα αποτελέσματά της, μπορεί να αποτελέσει τη βάση διαβούλευσης με έναν ή περισσότερους οικονομικούς φορείς, η οποία ενδέχεται να καταλήξει σε διαγωνιστική διαδικασία ή σε απευθείας αγορά των αγαθών, λαμβάνοντας υπόψη και τις δυνατότητες του προϋπολογισμού, οι διαθέσιμες πιστώσεις του οποίου για τη συγκεκριμένη προμήθεια δεν μπορούν να υπερβούν το ποσό των τριών χιλιάδων τριακοσίων ευρώ (3.300,00 €) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα της παρούσας δεν αξιολογηθούν ως ικανοποιητικά για την Επιχείρηση, σύμφωνα και με τις δυνατότητες του προϋπολογισμού της, η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να μην προβεί σε ανάθεση της υπηρεσίας, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.

Η αποστολή των οικονομικών προτάσεων στη διεύθυνση: [email protected]

θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με e-mail, εξαιτίας της ανάγκης να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού SARS-COV2, από σήμερα, 14/06/2021, μέχρι και την Παρασκευή, 18/06/2021 και ώρα 16:00. Θερμή παράκληση προς τους ενδιαφερόμενους, να αναγράφουν στο mail: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και μητρώνυμο ή ακριβή επωνυμία, αν πρόκειται για νομικά πρόσωπα, διεύθυνση έδρας/επαγγελματικής εγκατάστασης με ταχυδρομικό κώδικα, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ., Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. (αν υπάρχει) και στοιχεία νόμιμου εκπροσώπου, αν πρόκειται για νομικά πρόσωπα, καθώς και τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας τους (τηλεφωνικής και ηλεκτρονικής).

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα