back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νέες ψηφιακές υπηρεσίες από τον ΟΑΣΑ – On line αγορά εισιτηρίων και επαναφόρτιση ανώνυμων καρτών

Διαβάστε επίσης

Γοργά βήματα προς την ψηφιακή εποχή κάνει ο ΟΑΣΑ σε μία προσπάθεια να απλοποιήσει τις υπηρεσίες του και να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των επιβατών, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Στη νέα ιστοσελίδα του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών θα είναι σύντομα διαθέσιμες οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες για το επιβατικό κοινό. Μεταξύ αυτών θα δίνεται η δυνατότητα στους επιβάτες να αγοράζουν τα εισιτήριά τους on line ή να «φορτώνουν» από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή τους στο σπίτι τα ηλεκτρονικά εισιτήριά τους.

Και όλα αυτά δεν θα αφορούν μόνο τους κατόχους προσωποποιημένων καρτών, που έως τώρα είχαν τη δυνατότητα να «γεμίσουν» εξ αποστάσεως τη δική τους ATH.ENA card, αλλά και τους κατόχους ανώνυμων καρτών που θα μπορούν πλέον να αυτοί να επαναφορτίζουν τις κάρτες τους από την ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ με χρηματικό ποσό έως 50 ευρώ.

Το επιβατικό κοινό μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας του Οργανισμού μπορούν πλέον εύκολα να ενημερωθούν σχετικά με το ηλεκτρονικό εισιτήριο (σημεία έκδοσης, επαναφόρτισης κλπ.) και να εκδώσουν την προσωποποιημένη τους κάρτα ή να την επαναφορτίσουν.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα