back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ελένη Δήμου: Χαίρομαι για τις συναυλίες-αφιερώματα του 9.84 – Καθρεφτίζουν την πραγματικότητα, τα τραγούδια της Κριεζή

Διαβάστε επίσης

 

Η Ελένη Δήμου, έχει μια φωνή υπογραφή. Σαν ψίθυρος μόνο για σένα. Προσωπικά.

Έχει πυξίδα για επιλογές και συνεργασίες, μια καριέρα που μετρά πάνω από πέντε δεκαετίες, τιμά τις διαδρομές της, το ίδιο και ανθρώπους άγκυρες για εκείνη όπως ο Γιάννης Σπανός και η Μαριανίνα Κριεζή και ετοιμάζει ξανά συναυλίες.

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην ένατη στη σειρά Συναυλία στο Ραδιόφωνο του Αθήνα 984, την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, μίλησε στη Μαργαρίτα Μυτιληναίου.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που ο ΑΘΗΝΑ 984 ανέλαβε αυτή την πρωτοβουλία για αυτές τις συναυλίες- αφιερώματα. Kαι συμπεριέλαβε τη Μαριανίνα Κριεζή.
Η Μαριανίνα Κριεζή είναι ένας άνθρωπος που με τα τραγούδια της σε φέρνει αντιμέτωπο με την πραγματικότητα.» λέει για την ιστορία που κρύβεται πίσω από τους στίχους του «Πάρε πασά μου», ενός χαριτωμένου σε πρώτη ανάγνωση τραγουδιού, σε μουσική Λάκη Παπαδόπουλου. «Είχε θυμώσει με την πρόζα του Λάκη, επειδή είχε την αίσθηση ότι διακωμωδούσε το ισχυρό μήνυμα για την υπόθεση του AIDS, στην οποία αναφερόταν. Την εμπιστοσύνη στο σύντροφο για να μη σε προδώσει και γίνει ο ίδιος αναμεταδότης….

Είμαι πανευτυχής διότι είχα την χαρά, την τιμή και την ευλογία να συναντηθώ με σπουδαίες στιχουργούς κι αισθάνομαι εξαιρετικά περήφανη για τη συνεργασία μαζί τους.»

Η Ελένη Δήμου, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου ανεβαίνουν στην σκηνή του Σταυρού του Νότου για το αφιέρωμα στην Μαριανίνα Κριεζή.

Η συναυλία μεταδίδεται από τη συχνότητα του σταθμού 98,3 και ταυτόχρονα με εικόνα στο κανάλι του Αθήνα 9,84 στο YouTube αλλά και στο site.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα