back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γ. Γεωργαντάς: Αυστηρά πρόστιμα και αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης σε όσους εργοδότες δεν τηρήσουν το μέτρο της ψηφιακής κάρτας εργασίας

Διαβάστε επίσης

«Σταδιακά από το Φθινόπωρο με αρχές του 2022 θα τεθεί σε λειτουργία η ψηφιακή κάρτα εργασίας και όσοι εργοδότες δεν τηρήσουν το μέτρο θα τους επιβάλλονται αυστηρά πρόστιμα που θα φτάνουν τα 10.500 ευρώ ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα αναστέλλεται και η λειτουργία της επιχείρησης» δήλωσε ο υφυπουργός ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Αθήνα 9. 84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου.

Ο κ. Γεωργαντάς αναφερόμενος στους εμβολιασμούς εκτίμησε πως «εφόσον συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς, δηλαδή να εμβολιάζονται 100.000 άτομα την ημέρα, τότε μέσα στον Ιούλιο θα έχει επιτευχθεί ο στόχος να φτάσουμε σε ποσοστό το 60% των πολιτών προκειμένου να χτιστεί το τείχος ανοσίας»

Υπενθύμισε ότι «μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανοίξει η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους νέους ηλικίας από 18 έως 24 ετών» Τέλος τόνισε ότι «μέχρι τώρα 300.000 συμπολίτες μας έχουν εκδώσει το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό – covid»

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα