back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Euro 2020: Σέντρα με Ιταλία-Τουρκία στη Ρώμη

Διαβάστε επίσης

Πρεμιέρα στο Euro με την Ιταλία και την Τουρκία να ανοίγουν την αυλαία και να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Ολίμπικο» για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Το Euro είναι εδώ μετά από ένα χρόνο καθυστέρησης λόγω της πανδημίας! Μετά από μήνες υπομονής, το Euro ετοιμάζεται να προσφέρει για ακόμη μία φορά αμέτρητες συγκινήσεις και σπουδαίο θέαμα.

Πρεμιέρα απόψε στις 22:00-ΑΝΤ1, στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Η γηπεδούχος Ιταλία απέναντι στην πολύ φιλόδοξη Τουρκία. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, απέναντι στην ομάδα του Σενόλ Γιουνές, με την καθεμία να θέλει ένα καλό αποτέλεσμα για τους δικούς της λόγους.

Οι Ιταλοί, πηγαίνουν στη διοργάνωση με εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο, καθώς έχουν να ηττηθούν από τον Σεπτέμβριο του 2018, ενώ στα τελευταία τους οχτώ παιχνίδια έχουν σκοράρει συνολικά 25 γκολ και μοιάζουν να είναι ξεκάθαρο φαβορί στον πρώτο όμιλο, στον οποίο εκτός από την Τουρκία βρίσκονται επίσης οι Ελβετία και Ουαλία.

Από την άλλη, η Τουρκία πηγαίνει στο Euro με ένα από τα πιο γεμάτα ρόστερ που είχε ποτέ στην ιστορία της και έτοιμη να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και γιατί όχι να φτάσει μακριά στη διοργάνωση.

Οι Τούρκοι είναι αήττητοι στα τελευταία τους έξι παιχνίδια, ενώ έχουν σκοράρει συνολικά 14 τέρματα, δείγμα της εξαιρετικής επιθετικής γραμμής που διαθέτουν.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα