back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Η νίκη είναι νίκη είτε με 40 είτε με 1 πόντο είναι το ίδιο»

Διαβάστε επίσης

Οι Μπακς πήραν μια σπουδαία νίκη απέναντι στο Μπρούκλιν και μείωσαν σε 2-1. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης και στις δηλώσεις του μίλησε για την αξία της νίκης αυτής.

Παρότι δυσκολεύτηκαν αρκετά οι Μπακς να λυγίσουν τους Νετς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε στην ουσία η οποία δεν είναι άλλη από τη νίκη και ανέφερε πως η νίκη είναι νίκη, είτε με έναν πόντο διαφορά, είτε με 40.

Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο:

“Η νίκη είναι νίκη και στο τέλος της ημέρας, είτε νικήσεις με 40 είτε με 1 πόντο είναι το ίδιο. Σήμερα δεν σκοράραμε πολύ, αλλά πήραμε την νίκη. Για αυτό ήρθαμε. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και πήραμε την νίκη. Αυτό είναι το βασικό. Δεν έχει σημασία αν νίκησες με 40 πόντους ή 1 πόντο. Αν πάρουμε ακόμα μία νίκη θα είναι καλό”.

Για το αν απολαμβάνει παιχνίδια με χαμηλό σκορ: “Προσωπικά απολαμβάνω τα παιχνίδια που έχουν πολύ τρέξιμο, τρίποντα και υψηλό σκορ. Ήταν ένα παιχνίδι με χαμηλό σκορ, που κάθε κατοχή είχε σημασία. Έπρεπε να παίξεις άμυνα και να βάλεις μεγάλα σουτ για να νικήσεις. Όταν νικάς, το απολαμβάνεις. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, πιο γρήγορα, να κινούμε την μπάλα καλύτερα και να επιστρέψουμε στις συνήθειές μας. Αν όμως μπορούμε να νικήσουμε σκοράροντας 86 πόντους, τότε το δέχομαι”.

Για το πόσο σημαντικό ήταν για αυτόν να είναι επιθετικός: “Δεν σκεφτόμουν να είμαι επιθετικός, ήθελα απλώς να ζήσω την στιγμή. Ξέρω ότι θα αναλάβει το ένστικτό μου. Προσπαθούσα να πάρω την σωστή απόφαση. Δεν μπήκα με το σκεπτικό να πάρω 30 σουτ. Απλώς άφησα το ένστικτό μου να αναλάβει.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα