back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Nέο τμήμα αφιερωμένο στο podcast από το 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Διαβάστε επίσης

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης είναι το πρώτο στην Ευρώπη που εγκαινιάζει, στο πλαίσιο της 23ης διοργάνωσής του από τις 24 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2021, ένα νέο τμήμα αφιερωμένο στα podcast, διερευνώντας τις εκλεκτικές συγγένειες αυτού του νέου είδους με τον κινηματογράφο.
Podcast μυθοπλασίας, ποιητικά, αφηγηματικά, podcast κωμικά, θρίλερ, προσωπικά και τρυφερά παρουσιάζει το 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στο νέο τμήμα podcast που εγκαινιάζεται φέτος και φανερώνει τις εκλεκτικές συγγένειες του είδους με το σινεμά.
Το νέο τμήμα podcast περιλαμβάνει:
  • Διαγωνιστικό τμήμα με 23 ελληνόφωνα και αγγλόφωνα podcast.
  • Εκτός Συναγωνισμού τμήμα με 13 ελληνόφωνα podcast.
  • Special Podcasting με δύο ξεχωριστά podcast από τις ΗΠΑ και τη Δανία, καθώς και ειδικά podcast του Φεστιβάλ αποκλειστικά για την 23η διοργάνωση.
Από τις 24 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου, χρήστες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μπορούν να ακούσουν δωρεάν, μέσω της ιστοσελίδας filmfestival.gr τα podcast, τα οποία πραγματοποιούν παγκόσμια πρεμιέρα, ενώ το φεστιβάλ θα παρουσιάζει καθημερινά ολιγόλεπτα podcast που θα ενημερώνουν το κοινό για τις ταινίες, τις θεματικές και άλλα πολλά.

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης είναι από τα πρώτα Φεστιβάλ Κινηματογράφου στον κόσμο και το πρώτο στην Ευρώπη που εντάσσει στο πρόγραμμά του τα ηχητικά αρχεία που έχουν κατακτήσει τον πλανήτη. Τον Μάρτιο, το online 23ο ΦΝΘ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία μια σειρά εργαστηρίων και μία ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή κορυφαίων επαγγελματιών του podcast από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα εργαστήρια και η ανοιχτή συζήτηση είναι διαθέσιμα στο κανάλι του Φεστιβάλ στο YouTube.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα