back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λ. Λαζαρίδης: Τα ΕΛΤΑ στηρίζουν την προσπάθεια καταπολέμησης της ομοφοβίας

Διαβάστε επίσης

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στηρίζουν με τον δικό τους τρόπο την προσπάθεια καταπολέμησης της ομοφοβίας

Με την κυκλοφορία ειδικής σειράς γραμματοσήμων, εκφράζουν την επιθυμία να συμβάλλουν στην υποστήριξη της ισότητας και των δικαιωμάτων για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, όπως και στη κατάργηση των διακρίσεων απέναντι στη διαφορετικότητα.

«Τα ΕΛΤΑ είναι η μακροβιότερη ελληνική εταιρία. Συμπλήρωσαν 193 χρόνια ζωής, βαδίζοντας παράλληλα με την ίδρυση του Ελληνικού κράτους. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ολόκληρη η ιστορία της Ελλάδας περνά μέσα από τα ΕΛΤΑ.
Είναι μια παλιά εταιρία, που όμως είναι εδώ. Και κάποιοι φίλοι χαίρονται να μας αποκαλούν … προχώ. Γιατί είμαστε μέσα στην εποχή. Είμαστε συνυφασμένοι με την ελληνική κοινωνία επειδή αποτελούμε κομμάτι της. Οφείλουμε να την αφουγκραζόμαστε και να είμαστε παρόντες όπου κάθε εποχή το ζητά και το χρειάζεται.» λέει ο διευθυντής Φιλοτελισμού και Εταιρικής Επικοινωνίας των ΕΛ.ΤΑ, Λάζαρος Λαζαρίδης.

  Στήριξη από τα ΕΛΤΑ στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Κάνοντας πράξη το μότο «Αλλάζουμε προσαρμοζόμαστε και προτείνουμε» ο κ Λαζαρίδης, προαναγγέλλει συνέχιση των πρωτοβουλιών για περισσότερες εκδόσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.

«Τους τελευταίους μήνες, ως Ελληνικά Ταχυδρομεία κάνουμε μια συντονισμένη προσπάθεια να αναδείξουμε σημαντικά κοινωνικά μηνύματα μέσα από τα ελληνικά γραμματόσημα.
Στηρίξαμε και αναδείξαμε το κίνημα κατά του μαθητικού boolying στα σχολεία, το #Metoo και έπεται συνέχεια.
Tώρα ενώνουμε, για πρώτη φορά, τη φωνή μας με τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και κυκλοφορούμε 4 αυτοκόλλητα προσωπικά γραμματόσημα για να δηλώσουμε τη στήριξή μας στη διαφορετικότητα και την αποδοχή της ισότητας των δικαιωμάτων. Για εμάς, τα γραμματόσημα αποτελούν ντοκουμέντα και θα εξακολουθήσουμε να προάγουμε τη διάσταση του κοινωνικού τους χαρακτήρα.»

*Η ειδική έκδοση «LGBTQI+ We support you» περιλαμβάνει ένα φυλλαράκι 4 αυτοκόλλητων προσωπικών γραμματοσήμων που διατίθεται προς 4 ευρώ και θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 10 Ιουνίου.

*Υπάρχει δυνατότητα να τα προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι από το e-shop των ΕΛ.ΤΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.elta.gr και από τα ταχυδρομικά καταστήματα του δικτύου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα