back to top
17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ιωακείμ Καλλιβρούσης: Αυτό που θα ακούσει κάποιος από τον Αθήνα 9.84 είναι σίγουρο και δεν είναι fake news

Διαβάστε επίσης

Γενέθλια για τον Αθήνα 9.84, που συμπληρώνει 34 χρόνια στον αέρα, σηματοδοτώντας και την έναρξη της ελεύθερης ραδιοφωνίας.

Με αφορμή την εν λόγω επέτειο, ο Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος ΔΣ του σταθμού της πόλης, κ. Ιωακείμ Καλλιβρούσης, μιλώντας στο σταθμό της πόλης και στις Ελευθερία Κουμάντου και Ελεωνόρα Ορφανίδου, αναφέρθηκε στο νέα στίγμα που θέλει να δώσει ο σταθμός, με αιχμή την εξωστρέφεια και την κοινωνική προσφορά.

«Μετά από 34 χρόνια, ο Αθήνα 9.84 είναι εδώ, δυνατός, παρέχοντας πλήρη , έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και δίνοντας παράλληλα το στίγμα του και σε επίπεδο κοινωνικής προσφοράς, μεταξύ άλλων και με την αιμοδοσία που πραγματοποίησε. Επίσης, τον τελευταίο καιρό αποτελεί μια όαση πολιτισμού. Τους τελευταίους δύο μήνες έχουμε μουσικές συναυλίες, κάθε Κυριακή στις 9μμ και θεατρικές παραστάσεις κάθε Δευτέρα, την ίδια ώρα».

Παράλληλα, υπογράμμισε τη σημαντική στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού του σταθμού:

«Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την τρομακτικά μεγάλη βοήθεια του εξαιρετικού δυναμικού, των δημοσιογράφων, των τεχνικών και των διοικητικών που έχει ο σταθμός τους οποίους εμείς ως Διοίκηση ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην καθημερινότητα και στο καινούριο στίγμα που επιθυμούμε να δώσουμε. Χωρίς εκείνους δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα αλλά και χωρίς το πάθος που έχει τόσο η Πρόεδρός μας, Νίκη Αραμπατζή όσο και ο Δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης ώστε να μπορέσει να δώσει το καινούριο στο σταθμό, μια όαση πολιτισμού, κοινωνικής προσφοράς και ενημέρωσης που διαχρονικά ο σταθμός έχει κατορθώσει να έχει».

Επίσης, χαρακτήρισε ως «μεγάλο προσόν» του Αθήνα 9.84 το γεγονός ότι «τηρεί τη δημοσιογραφική δεοντολογία στο έπακρο», λέγοντας:

«Ο Αθήνα 9.84 έχει αποδείξει διαχρονικά ότι αυτό το κατορθώνει στο μέγιστο βαθμό. Αυτό που θα ακούσει κάποιος από τον Αθήνα 9.84 είναι σίγουρο και δεν είναι fake news».

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Αθήνα 9.84, αφιέρωσε την επέτειο των 34 ετών από την ίδρυσή του στις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης, βάζοντας τον πολίτη σε πρώτο πλάνο, σημείωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό το ότι υπάρχει σύμπνοια. Είμαστε μια πολύ καλή παρέα και συμφωνούμε στο να δώσουμε στο σταθμό μια αίσθηση του τι συμβαίνει σήμερα στην κοινωνία. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάνεις αυτό από το να καλέσεις ανθρώπους από την ίδια την κοινωνία να έρθουν να σου μιλήσουν γι αυτό που κάνουν, ο καθένας στον τομέα του, αναδεικνύοντας ένα πρόσωπο της Αθήνας που ίσως πολλοί από εμάς, μέσα στην καθημερινότητά μας, το έχουμε χάσει. Είναι εξαιρετικό παράδειγμα το πως ένας σταθμός μπορεί να πρωτοπορεί και να δώσει αυτό που πραγματικά θέλει ο πολίτης της Αθήνας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα