back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μπερτομέου: «Ξεχωριστό Φάιναλ Φορ το φετινό»

Διαβάστε επίσης

Πριν τη συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων ομάδων, ο Ζόρντι Μπερτομέου απηύθυνε ένα σύντομο μήνυμα στο κοινό, καλωσορίζοντας τον κόσμο στην Κολωνία ενόψει ενός ιδιαίτερου, όπως ανέφερε, και ξεχωριστού Φάιναλ φορ.

«Θέλω να καλωσορίσω άπαντες στο φετινό Φάιναλ φορ. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση που λέω αυτές τις λέξεις, γιατί ήταν μία δύσκολη και μακρά περίοδος οι τελευταίοι 15 μήνες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ στη Κολωνία και περιμένουμε τη στέψη του επόμενου πρωταθλητή της Ευρωλίγκας.»

«Η φετινή σεζόν είναι μία ξεχωριστή σεζόν για εμένα και αυτό ένα ξεχωριστό Φάιναλ φορ, για πολλούς λόγους. Πέρα από την παραδοσιακά μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι σύλλογοι για να βρεθούν εδώ, κατά τη διάρκεια της σεζόν, πρέπει να τονίσουμε και αυτά τα πρόσθετα εμπόδια που χρειάστηκε να ξεπεράσουν και τις συνθήκες που έπρεπε να προσαρμοστούν.

Χάρη σε μία απίστευτη προσπάθεια, επιμονή και σκληράδα, καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλες τις προκλήσεις και να έχουμε την ευκαιρία, παίκτες, προπονητές, διαιτητές και όλοι οι υπόλοιποι, να ευχαριστηθούμε αυτές τις στιγμές. Πολλά ευχαριστώ σε όλους» κατέληξε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ευρωλίγκας.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα