back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συγκέντρωση εμπόρων υπαίθριων αγορών

Διαβάστε επίσης

Συγκέντρωση στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης στην οδό Νίκης πραγματοποίησαν έμποροι που δραστηριοποιούνται σε εμποροπανηγύρεις.

Τα συνδικαλιστικά σωματεία του υπαίθριου εμπορίου διαμαρτύρονται για την απόφαση των αρμόδιων υπουργείων να επανεκκινήσει ο κλάδος μόνο αν έχει εμβολιαστεί το 50% του πληθυσμού.

Βασικό αίτημα των εμπόρων είναι να επιστρέψουν στους πάγκους τους και να επιδοτηθούν με 4000 ευρώ, προκειμένου να γίνει ομαλά η επανεκκίνηση της αγοράς.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Μικροπωλητών σε ανακοίνωση του, “επειδή το δικαίωμα στην εργασία είναι αρχέγονο αγαθό, επειδή το Κράτος επικροτεί την δραστηριοποίηση όλου του λιανεμπορίου, να γίνεται υπαίθρια, πλην ημών που δρούμε κατά αποκλειστικότητα σε υπαίθριες εμποροπανηγύρεις, για τους λόγους αυτούς προχωράμε σε ειρηνική και ταυτόχρονα δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με τις οικογένειές μας”.

Στη διάρκεια της συγκέντρωσης, μέλη των συνδικαλιστικών σωματείων μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να αφήσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας με τα αιτήματά τους.

Βίκτωρας Αντωνόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα