back to top
21 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κλοπ: «Το καλύτερο γκολ που έχω δει από τερματοφύλακα»

Διαβάστε επίσης

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποθέωσε τον Άλισον Μπέκερ για το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Γουέστ Μπρομ στις καθυστερήσεις και έδωσε τη νίκη στους κόκκινους, τονίζοντας παράλληλα πως είναι το καλύτερο γκολ που έχει δει από τερματοφύλακα.

Η Λίβερπουλ γλίτωσε την τελευταία στιγμή και με την κεφαλιά του Αλισον Μπέκερ πήρε την πολύτιμη νίκη απέναντι στην Γουεστ Μπρομ. Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ έκανε το 1-2 στις καθυστερήσεις, κράτησε τη Λίβερπουλ ζωντανή στο κυνήγι μιας εκ των θέσεων που οδηγούν στο Ch. League και αποθεώθηκε από συμπαίκτες και προπονητή.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη της ομάδας του χαρακτήρισε το γκολ του Βραζιλιάνου ως το καλύτερο τέρμα που έχει δει από τερματοφύλακα στη ζωή του.

«Μέχρι τώρα είναι το highlight μας και ελπίζω να μας δοθεί η δυνατότητα, να έχουμε κι άλλο. Mια νίκη με αυτόν τον τρόπο, είναι πραγματικά ιδιαίτερη. Είναι το καλύτερο γκολ που έχω δει ποτέ από έναν τερματοφύλακα! Ο Άλισον είναι παίκτης μας, φίλος μας, αδερφός μας. Ήταν απίστευτη η κεφαλιά του» δήλωσε ο Κλοπ.

Δείτε το γκολ του Άλισον:

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα