back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αναβλήθηκε η δίκη του 22χρονου – Αφέθηκε ελεύθερος

Διαβάστε επίσης

Αναβληθηκε για την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 η εκδικαση της υπόθεσης του 22χρονου που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Ο κατηγορούμενος, που αφέθηκε ελευθερος, ζήτησε αναβολή προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν μάρτυρες και οι παθούσες.

«Το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη» ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Γιώργος Μυταλούλης.

Ο 22χρονος οδηγηθηκε το πρωί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Κατηγορείται ότι παρενόχλησε νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη, προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπεια της, όταν και την ακολουθούσε πιεστικά επί ώρα  «με το μόριο έξω» και επιχείρησε εν τέλει να εισβάλλει ακόμη και στην πολυκατοικία που η γυναίκα διαμένει.

Ο 22χρονος αντιμετωπίζει την πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Συνελήφθη την Πέμπτη μετά την καταγγελία κοπέλας η  δημοσιοποίησε στα social media βίντεο από κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας . Μετά από αυτό ο 22χρονος εντοπίσθηκε από την Αστυνομία και συνελήφθη . Σύμφωνα με καταγγελίες και άλλων γυναικών εμπλέκεται  σε τρεις παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο περιπτώσεις τον Αύγουστο, η μία στο Π. Φάληρο σε βάρος 24χρονης και η άλλη στην Ακρόπολη σε 22χρονη. Η τρίτη υπόθεση αφορά την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρους 28χρονης στη Νέα Σμύρνη, τον Σεπτέμβριο 2020. Και οι τρεις γυναίκες φέρονται να τον αναγνώρισαν.

Αθήνα 984

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα