back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χ. Μαμουλάκης: Δεν υπάρχει άσπρο – μαύρο στα θέματα οικονομίας

Διαβάστε επίσης

«Δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο στα θέματα οικονομίας. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια δύσκολη καμπή και για την ελληνική οικονομία. Βγαίνουμε από έναν δημοσιονομικό κυκεώνα και έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση να ανακτήσουμε μέρος του χαμένου ΑΕΠ, να μειώσουμε την ύφεση, τους δείκτες ανεργίας κι όλα αυτά έρχονται να συνδυαστούν με ένα νομοσχέδιο για τα εργασιακά» δήλωσε στον Αθήνα 9.84, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ και Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας & Ανάπτυξης Χάρης Μαμουλάκης.

Μιλώντας στον Γιώργο Αποστολίδη για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, ενόψει και της κατάθεσής του για διαβούλευση στη Βουλή, ανήμερα της κορύφωσης των κινηματικών αντιδράσεων στη χώρα, τόνισε πως «είναι μια κρίσιμη καμπή για το πολιτικο-κοινωνικό γίγνεσθαι και καθένας οφείλει να καταθέσει τα πολιτικά του επιχειρήματα» Και πρόσθεσε ότι «οι προκλήσεις είναι μπροστά μας τόσο για την Ελλάδα όσο και την Ευρώπη και η περίοδος που έρχεται, έχει πολιτικό ενδιαφέρον.»

Αναφερόμενος στην πρόθεση του Αμερικανού Προέδρου Μπάιντεν να στηρίξει την άρση της πνευματικής ιδιοκτησίας στα εμβόλια για την Covid-19, παρά τις αντιδράσεις της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φαρμακοβιομηχανιών, ο κ. Μαμουλάκης είπε ότι «καθημερινά ο Μπάιντεν εκπλήσσει ευχάριστα τους προοδευτικά σκεπτόμενους πολίτες του κόσμου» κάνοντας λόγο για «γενναία στρατηγική κίνηση, απέναντι σε ένα ενδεχόμενο που φαινόταν εξωπραγματικό.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα