back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δ. Κούβελας: Τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα σύνορα θα μας προφυλάξουν από τουρίστες των Βαλκανίων που δεν έχουν εμβολιαστεί

Διαβάστε επίσης

«Να τηρούμε τα μέτρα για να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμη ένα βήμα μπροστά και σε συνδυασμό με τον καλό καιρό και το εμβολιαστικό πρόγραμμα να αποδείξουμε ότι πράγματι έχουμε την καλύτερη οργάνωση, τουλάχιστον στην Ευρώπη, είπε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Νίκο Καρούτζο ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Δημήτρης Κούβελας.

Εμφανίστηκε προβληματισμένος για τους τουρίστες από χώρες των Βαλκανίων, που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, τονίζοντας ωστόσο ότι τα test που θα κρατούν θα είναι μια προφύλαξη.

«Τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα σύνορα θα μας προφυλάξουν φέτος το καλοκαίρι μιας και οι γείτονες όντως δεν έχουν “τρέξει” τα δικά τους προγράμματα εμβολιασμού. Θα επιχειρήσουμε να κρατήσουμε “άμυνα” με τα τεστ που θα πρέπει να κρατούν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί»

Τέλος χαρακτήρισε τους Ισραηλινούς ως τους ιδανικότερους τουρίστες για φέτος το καλοκαίρι καθώς είναι οι μόνος λαός που έχει εμβολιαστεί στο μεγαλύτερο ποσοστό του.

«Οι Ισραηλινοί είναι οι μόνοι κάτοικοι που έχουν εμβολιαστεί στο μεγαλύτερο ποσοστό τους. Ταξιδεύουν πλέον με το δικό τους πιστοποιητικό εμβολιασμού. Για μένα είναι οι ιδανικοί τουρίστες για φέτος το καλοκαίρι. Εκείνοι μπορεί να κινδυνέψουν να κολλήσουν κορονοϊό ταξιδεύοντας, παρά να μεταφέρουν τον ιό»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα