back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ηράκλειο: Υποτονική η κίνηση στα καταστήματα εστίασης

Διαβάστε επίσης

Με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα άνοιξε η εστίαση στο Ηράκλειο, ωστόσο η εικόνα στο κέντρο της πόλης είναι υποτονική.

«Η επόμενη μέρα του Πάσχα, έχει κάθε χρόνο την ιδιαιτερότητά της. Αν προσθέσουμε σε αυτό και τις καιρικές συνθήκες που πνέουν, το πιθανότερο είναι ο περισσότερος κόσμος να έχει αναζητήσει δροσιά σε παραλίες ή να βρίσκεται ακόμη σε σημεία που επέλεξε να βρεθεί την ημέρα του Πάσχα» δήλωσε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος του Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης Ηρακλείου, Μαρία Χαλβατζή, διευκρινίζοντας ότι οι επόμενες ημέρες θα δείξουν πώς θα κυλήσουν τα πράγματα για την εστίαση.

«Είναι ένα μεγάλο στοίχημα και αποτελεί πρωτεύουσας σημασίας ανάγκη, τα καταστήματα να κινηθούν δυναμικά τις επόμενες ημέρες. Για το λόγο αυτό όλοι οι συνάδελφοι έχουμε προετοιμαστεί, και τα καταστήματά μας έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, που να τηρούνται πιστά τα μέτρα που προβλέπονται, με επίκεντρο τις αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται» διευκρίνισε η κ. Χαλβατζή.

Από νωρίς το πρωί αισθητή είναι και η παρουσία της δημοτικής αστυνομίας, όπου με κλιμάκια επιβλέπει το άνοιγμα, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα σε ότι αφορά την τήρηση των μέτρων.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα