back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μονομαχούν για μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν απόψε στην Τούμπα για μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου, εκεί όπου ήδη βρίσκεται από χθες ο Ολυμπιακός.

Στην Τούμπα στις 19:00-Cosmotesport 3, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Τους Δικεφάλους χωρίζει το γκολ του Μουργκ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιτελικού, το οποίο δίνει το προβάδισμα στους «ασπρόμαυρους» έναντι των «κιτρινόμαυρων».

Ο ΠΑΟΚ θέλει οπωσδήποτε την πρόκριση και την κατάκτηση του τίτλου, για να σώσει μία κακή χρονιά και σήμερα θα έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει τη δυνατότητα να το διεκδικήσει. Η ΑΕΚ προέρχεται επίσης από μία άσχημη σεζόν και θα ήθελε να τη γλυκάνει με την ανάδειξη της ως Κυπελλούχος.

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα παρατάξει με το 3-4-3 τον ΠΑΟΚ που έχει καθιερώσει στα τελευταία παιχνίδια.Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του ως στόπερ θα έχει τους Ίνγκασον, Βαρέλα και Βιεϊρίνια με τους Μπάμπα και Ροντρίγκο ως φουλ μπακ. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και ο Σβαμπ, με τους Ουάρντα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι στην επίθεση.

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί και εκείνη με τρεις στόπερ, αλλά με πέντε μέσους και δύο επιθετικούς. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώτας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σβάρνα, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου και μπακ-χαφ τους Βασιλαντωνόπουλο και Λόπες.
Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κρίστιτσιτς και εσωτερικούς χαφ τους Σιμάνσκι και Γαλανόπουλο. Στην επίθεση θα είναι ο Αλμπάνης (ή ο Μάνταλος) και ο Ανσαριφάρντ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα