back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα για μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:00 στο Καραϊσκάκη τον ΠΑΣ Γιάννινα στη ρεβάνς του 1-1 των Ζωσιμάδων με φόντο τον τελικό ΤΟΥ Κυπέλλου.

Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκει κάτοχο και περνάει από το Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 19:00-Cosmote Sport 3 στη ρεβάνς του 1-1 στους Ζωσιμάδες, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να επιβεβαιώσουν τον ρόλο του φαβορί και τον “Άγιαξ” της Ηπείρου να αναζητά ακόμα μία υπέρβαση, το όνειρο της κατάκτησης ενός τίτλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αναμένεται να αλλάξει τα πλάνα του και θα βασιστεί και πάλι σε ένα 3-4-3. Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας οι Χολέμπας, Σεμέδο και Παπασταθόπουλος. Στα δύο άκρα οι Ρεάμπτσιουκ και Ανδρούτσος. Στη μεσαία γραμμή οι Καμαρά και Εμβιλα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί με τους Βαλμπουενά και Μπρούμα στα άκρα.

Ο Γιαννίκης αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΣ με 4-2-3-1. οντίγκιν κάτω από την εστία. Στο κέντρο της άμυνας οι Παντελάκης και Κάργας και στα άκρα οι Σάλιακας και Πίρσμαν. Οι Κάστρο και Ντομίνγκεζ σε ρόλο αμυντικών χαφ με τους Ελευθεριάδη, Καρτάλη και Παμλίδη μπροστά τους. Ο Κρίζμαν θα είναι στην κορυφή.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα