back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Περιφέρεια Αττικής: Διανομή 6 τόνων προϊόντων λαϊκής αγοράς σε ευάλωτους πολίτες στην Κυψέλη

Διαβάστε επίσης

Έξι τόνοι φρέσκα προϊόντα Λαϊκής Αγοράς συγκεντρώθηκαν σήμερα στον Αγ. Δημήτριο Κυψέλης και διανεμήθηκαν σε εκατοντάδες ευάλωτους πολίτες του κέντρου της Αθήνας ενόψει Πάσχα.

Η δράση υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εμπόρων και Παραγωγών Λαϊκής Αγοράς «Άγιος Γεράσιμος» και τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Επισημαίνεται πως στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας με το Σύλλογο Εμπόρων και Παραγωγών Λαϊκής Αγοράς «Άγιος Γεράσιμος», που μετρά ήδη ένα χρόνο, έχουν υλοποιηθεί άλλες 4 μεγάλες Δράσεις, μέσω των οποίων διανεμήθηκαν τόνοι φρέσκων προϊόντων σε χιλιάδες πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής επισήμανε τα εξής: «Σε συνεργασία με την Εκκλησία και Σύλλογο Εμπόρων και Παραγωγών Λαϊκής Αγοράς στήνουμε μία αλυσίδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τη στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας, τις Άγιες αυτές μέρες. Η Περιφέρεια θα είναι δίπλα τους».

Παρόντες ήταν οι εφημέριοι του Ναού Πατέρας Στάχυς και Πατέρας Χρύσανθος, η Μ. Ντίντα Γαροφαλάκη, τομεάρχης 6ου Διαμερίσματος της Περιφέρειας Αττικής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φ. Σελίμης και η σύμβουλος του Περιφερειάρχη σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής Ε. Γιαννακοπούλου.

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα