back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πέρεθ: «Σε κατάσταση αναμονής η ESL»

Διαβάστε επίσης

Το έργο της ευρωπαϊκής Super League, είναι «σε κατάσταση αναμονής», όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, μιλώντας στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser».

«Το έργο είναι σε κατάσταση αναμονής. Η εταιρεία εξακολουθεί να υπάρχει», τόνισε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Η Γιουβέντους και η Μίλαν, δεν έχουν φύγει. Είμαστε όλοι μαζί, σκεφτόμαστε και εργαζόμαστε».

Ερωτηθείς σχετικά με την ένταξη της Μπαρτσελόνα, ο Πέρεθ, απάντησε ότι μίλησε με τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα και «Φυσικά εξακολουθεί να συμμετέχει στο έργο».

Για τους έξι αγγλικούς συλλόγους που ήταν μεταξύ των δώδεκα ιδρυτικών συλλόγων της ευρωπαϊκής Super League και ανακοίνωσαν ότι εγκαταλείπουν το έργο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ εξήγησε: «Εργαζόμαστε σε αυτό το έργο εδώ και χρόνια. Ίσως δεν μπορέσαμε να το εξηγήσουμε. Ίσως θα το κάνω καλύτερα σήμερα» και συνέχισε λέγοντας ότι ο τίτλος του είναι πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν έχω δει ποτέ τόση επιθετικότητα από τον πρόεδρο της UEFA και από προέδρους ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, όπως η Ισπανία. Έμοιαζε με κάτι ενορχηστρωμένο. Φάνηκε σαν να θέλαμε να σκοτώσουμε το ποδόσφαιρο. Ενώ προσπαθούσαμε απλώς να σώσουμε το ποδόσφαιρο.

Αυτοί που κινητοποίησαν τους οπαδούς της Τσέλσι, ήταν εκείνοι που έφεραν και τις μπλούζες με τα συνθήματα στην Κάντιθ. Δεν είναι φυσιολογικό.
Εννοείται πως το ποδόσφαιρο ανήκει στους οπαδούς. Αυτούς σκεφτόμαστε, αυτοί είναι που μας φέρνουν έσοδα.

Οι μεγάλες μεταγραφές δεν θα υπάρχουν δίχως την ESL. Ούτε για τη Ρεάλ, ούτε για κανέναν. Είναι αδύνατον αν δεν ρέει το χρήμα. Αν δεν πουλάς πλέον, θα έχεις πρόβλημα.
Θέλω να υπάρχει διαφάνεια στο ποδόσφαιρο, στο ΝΒΑ ξέρουν όλοι πόσα παίρνει ο καθένας. Πρέπει να γίνει και στο ποδόσφαιρο αυτό. Δεν είδα τη FIFA και την UEFA να χαμηλώνει τους μισθούς, ωστόσο δεν υπήρξε κριτική».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα