back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Σχηματαρίου

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Σχηματαρίου για την Πέμπτη ανακοίνωσε η εταιρεία «Νέα Οδός». Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ημικόμβο Σχηματαρίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης οδοφωτισμού στην Υπόγεια διάβαση Σχηματαρίου.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, την Πέμπτη 22 Απριλίου, από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, «και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της κάθετης οδού, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας, με τη κυκλοφορία να διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των βαρέων οχημάτων μόνο, θα πραγματοποιείται με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων σημάνσεων, από τις πλησιέστερες εναλλακτικές υπόγειες διαβάσεις στο 65,4ο χλμ. και 67,7ο χλμ.».

Η Νέα Οδός ξεκαθαρίζει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Παρακαλεί τέλος τους οδηγούς «να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα».

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα