back to top
23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Εποικοδομητική συνάντηση Σακοράφα-Καπράλου

Διαβάστε επίσης

Στη συνάντηση ανάμεσα σε Σοφία Σακοράφα και Σπύρο Καπράλο την Τετάρτη στα γραφεία της ΕΟΕ, συμμετείχαν ακόμη ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Στέλιος Αγγελούδης, ο Γενικός Γραμματέας, Μανώλης Κολυμπάδης, και η εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στίβου στην Ολομέλεια της ΕΟΕ, Ξένια Αργειτάκη.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ είχε την ευκαιρία για μια εποικοδομητική συζήτηση με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, ο οποίος ενημερώθηκε για τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν την τρέχουσα περίοδο την αρχαιότερη ελληνική ομοσπονδία.

Η κ. Σακοράφα ανέλυσε στον κ. Καπράλο τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ΣΕΓΑΣ, λόγω της πανδημίας και της μη καταβολής από την Πολιτεία της πρώτης δόσης της ετήσιας επιχορήγησης, αλλά και το αγωνιστικό πρόγραμμα που θα υλοποιήσει η Ομοσπονδία στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Από την πλευρά του, ο κ. Καπράλος διαβεβαίωσε την κ. Σακοράφα πως η ΕΟΕ θα συνεχίσει να στηρίζει οικονομικά τους αθλητές του στίβου, ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως θα είναι πολλοί οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα εξασφαλίσουν την πρόκριση για τη γιορτή του αθλητισμού.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα