back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άρχισαν οι καταβολές αποζημιώσεων για τα «κουρεμένα» ενοίκια – Ποιοι προηγούνται

Διαβάστε επίσης

Στην καταβολή χρηματικής αποζημίωσης σε δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων που αντιστοιχεί σε απλήρωτα επαγγελματικά μισθώματα του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου του 2021 τα οποία δεν εισέπραξαν από πληττόμενες επιχειρήσεις και επαγγελματίες, προχωρά από σήμερα η ΑΑΔΕ με την πίστωση στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς του 80% του μισθώματος για κάθε μήνα.

Ήδη από χθες το απόγευμα η ΑΑΔΕ άρχισε το μπαράζ πληρωμών σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι ενώ είχαν υποβάλλει διορθωτικές δηλώσεις covid για «κουρεμένα» ενοίκια της περιόδου Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου του 2020 βρίσκονταν ακόμη στο περίμενε.

Το αργότερο έως τη Μ. Εβδομάδα αναμένεται να συμπεριληφθούν στις πληρωμές ή στους συμψηφισμούς φόρου για μειωμένα ενοίκια κι άλλες κατηγορίες δικαιούχων ιδιοκτητών ακινήτων , όπως αρκετές χιλιάδες που δεν έλαβαν αποζημιώσεις ακόμη και για ένα ολόκληρο χρόνο. Τέλος σειρά στις πληρωμές θα έχουν και οι ιδιοκτήτες ακινήτων που παραμένουν απλήρωτοι για μη εισπραχθέντα επαγγελματικά ενοίκια του περασμένου Ιανουαρίου.
Θάνος Πασχάλης

Θάνος Πασχάλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα