back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ καλεί σε σύσκεψη τους κάπτεν όλων των ομάδων στην Premier League

Διαβάστε επίσης

Οι αρνητικές εντυπώσεις από τη συμμετοχή της Λίβερπουλ μαζί με τις υπόλοιπες 5 ομάδες του Big-6 στην European Super League δεν έχουν «ξεθωριάσει» ακόμα, αλλά ένας-ένας οι ηγέτες των «κόκκινων» στο αγωνιστικό σκέλος δείχνουν τα αντανακλαστικά τους εναντίον αυτής της εξέλιξης.

Μετά τις δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ και κυρίως του υπαρχηγού, Τζέιμς Μίλνερ μετά το ματς με τη Λιντς, ο κάπτεν των πρωταθλητών Αγγλίας, Τζόρνταν Χέντερσον, κάλεσε σε έκτακτο μίτινγκ τους αρχηγούς των ομάδων της Premier League: τόσο των άλλων πέντε που αποτελούν ιδρυτικά μέλη της ESL, όσο και των υπόλοιπων 14 για να καταστρώσουν το δικό τους πλάνο απάντησης στην ESL.

Θέμα συζήτησης αναμένεται να είναι η στάση που θα κρατήσουν απέναντι στο ζήτημα καθώς και πιθανή δημόσια απάντηση, στη σκιά, πάντα, της απειλής από την UEFA για ενδεχόμενο αποκλεισμό των παικτών από τις εθνικές ομάδες.

Ο 30χρονος χαφ, προς το παρόν εκτός δράσης με τραυματισμό, αποτελεί σταθερά τη «φωνή» των ποδοσφαιριστών στο Νησί και είχε ηγηθεί της δράσης τους και στα μέσα του 2020, για τη στήριξη του Εθνικού Φορέα Υγείας (NHS) κόντρα στις υποτιμητικές δηλώσεις του Υπουργού Υγείας, Ματ Χάνκοκ.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα