back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κώστας Μπακογιάννης: “Να επικρατήσει ηρεμία και ειρήνη στην πόλη”

Διαβάστε επίσης

“Βόμβες στην κοινωνική ειρήνη της πόλης” χαρακτήρισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης τα όσα συμβαίνουν με τα διάφορα “κορονοπάρτι” που οργανώνονται σε κεντρικές πλατείας της πρωτεύουσας επισημαίνοντας ωστόσο ότι καταλαβαίνει την κόπωση που έχει υποστεί ο κόσμος λόγω της καραντίνας αλλά και την ενόχληση που δέχονται οι κάτοικοι γύρω από τις πλατείες που οργανώθηκαν τα πάρτι.

Μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου το θέμα αναπτύχθηκε από την αντιπολίτευση που ζήτησε να υπάρχει παρέμβαση της Δημοτικής Αστυνομίας, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε ότι το θέμα δεν έχει ιδεολογικά και κομματικά χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας μάλιστα τις καταγγελίες που ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι κάποια κορονοπάρτι είναι υποκεινούμενα από συμφέροντα καταλήγοντας με την φράση ότι “δεν είναι όλα τόσα αθώα όσο φαίνονται”.
Μάλιστα ο δήμαρχος Αθηναίων είπε ότι όλοι θέλουμε να ανοίξει εστίαση και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα αλλά αφού πρώτα το επιτρέψει η μείωση των κρουσμάτων, των νεκρών και των διασωληνωμενων. Και τελειώνοντας την τοποθέτηση του ο κ. Μπακογιάννης τόνισε ότι στην παρούσα φάση πρέπει να επικρατήσει η ηρεμία και η ειρήνη στην πόλη λέγοντας επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους του δήμου που καθάρισαν τις πλατείες από τα σκουπίδια που είχαν πετάξει οι μετέχοντες στα πάρτι.

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα