back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 12:00

Διαβάστε επίσης

Μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων και η καταβολή του φόρου, θα γίνει και φέτος σε 8 μηνιαίες δόσεις, όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Μιλώντας στο OPEN, σημείωσε επίσης ότι φέτος απαλλάσσονται από τον υπολογισμό και τη φορολόγηση των περσινών εισοδημάτων τους με βάση τα τεκμήρια, τέσσερις κατηγορίες φορολογουμένων που επλήγησαν από την πανδημία: Ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι σε αναστολή εργασίας, όσοι εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ΣΥΝ-Εργασία και οι ιδιοκτήτες ακινήτων που κούρεψαν τα ενοίκια τους.

Υποχρεωτικά θα είναι από αύριο τα σελφ τεστ στους εργαζόμενους στο λιανεμπόριο, τα καταστήματα τροφίμων, την εστίαση, τις μεταφορές, σε κουρεία και κομμωτήρια, Υπηρεσίες καθαρισμού, τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων. Αναλυτικά οι κλάδοι των εργαζομένων στον ιστότοπο του σταθμού μας www.athina984.gr.

Επαναλειτουργούν από αύριο, υπό αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, οι σχολές οδηγών σε όλη τη χώρα ενώ θα γίνονται και εξετάσεις οδήγησης. Ανοίγουν από αύριο τα καταστήματα στην περιφέρεια Κοζάνης, μόνο με τη μέθοδο της παράδοσης εκτός.

Εθελοντική αιμοδοσία και σήμερα στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα.

Με ελεύθερη είσοδο στους υπαίθριους αρχαιολογικούς χώρους, οι οποίοι λόγω πανδημίας είναι οι μόνοι χώροι πολιτισμού που προς το παρόν λειτουργούν, γιορτάζεται σήμερα, η Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών.

Πρεμιέρα σήμερα του κύκλου των συνολικά 11 συναυλιών που θα παρουσιάζει κάθε Κυριακή ο ΑΘΗΝΑ 9,84, σε μία μεγάλη παραγωγή αφιερωμένη σε διάφορα είδη του ελληνικού τραγουδιού και τους στιχουργούς που άφησαν το στίγμα τους. Η αρχή γίνεται απόψε στις 9 με αφιέρωμα στη Μελοποιημένη Ποίηση. Τραγουδούν Χρήστος Θηβαίος, Βίκυ Καρατζόγλου και οι Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης. Την συναυλία, ηχογραφημένη και μαγνητοσκοπημένη στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, μπορείτε όχι μόνο να την ακούσετε μέσα από τη συχνότητά μας, στους 98,3 αλλά και να τη δείτε στο κανάλι του ΑΘΗΝΑ 9,84 στο YouTube όπως και στην ιστοσελίδα του σταθμού μας, www.athina984.gr. “Ανάσα στον Πολιτισμό και τη μουσική από τον ΑΘΗΝΑ 9,84, γιατί το χρειαζόμαστε όλοι μας” το μήνυμα που στέλνει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης μέσω Facebook.

Στην αθλητική επικαιρότητα

Τον πρώτο του μεγάλο τίτλο διεκδικεί σήμερα στον τελικό του τουρνουά Masters στο Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει στις 3 και μισή τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ.

Για την 4η αγωνιστική των Play Off της Σούπερ Λιγκ: Στις 3 παίζουν Παναθηναϊκός – Άρης. Πέντε και τέταρτο: ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης και στις επτά και μισή: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Και ο καιρός

Αραιές νεφώσεις στην Αττική, με πιθανότητα ασθενών βροχών τις απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα