back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 09:00

Διαβάστε επίσης

Υποχρεωτικά θα είναι από αύριο τα σελφ τεστ στους εργαζόμενους στο λιανεμπόριο, τα καταστήματα τροφίμων, την εστίαση, τις μεταφορές, σε κουρεία και κομμωτήρια, Υπηρεσίες καθαρισμού, τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων.

Αναλυτικά οι κλάδοι των εργαζομένων στον ιστότοπο του σταθμού μας www.athina984.gr.

Επαναλειτουργούν από αύριο, υπό αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, οι σχολές οδηγών σε όλη τη χώρα ενώ θα γίνονται και εξετάσεις οδήγησης. Ανοίγουν από αύριο τα καταστήματα στην περιφέρεια Κοζάνης, μόνο με τη μέθοδο της παράδοσης εκτός.

Νέες εικόνες συνωστισμού χθες βράδυ σε Κυψέλη, Εξάρχεια, Κολωνάκι και Ψυρρή. Μάλιστα η πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη μετατράπηκε σε υπαίθριο μπαρ με εκατοντάδες νέους χωρίς μάσκες και αποστάσεις. Ανάλογες εικόνες και στις υπόλοιπες περιοχές.

Δραματική η αύξηση των διασωληνωμένων ασθενών στις Μονάδες εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύονται 837 άνθρωποι. Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 2.411 κρούσματα εκ των οποίων τα 1.169 στην Αττική. Άλλοι 67 άνθρωποι υπέκυψαν σε επιπλοκές του ιού, ανεβάζοντας σε 9.397 τους νεκρούς, από την αρχή της πανδημίας.

Ένας άνδρας περίπου 40 ετών ανασύρθηκε νεκρός μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διώροφη οικία στη Νέα Ερυθραία, ενώ δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

Με ελεύθερη είσοδο στους υπαίθριους αρχαιολογικούς χώρους, που λόγω πανδημίας είναι οι μόνοι χώροι πολιτισμού οι οποίοι προς το παρόν λειτουργούν, γιορτάζεται σήμερα, η Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών.

Πρεμιέρα σήμερα του κύκλου των συνολικά 11 συναυλιών που θα παρουσιάζει κάθε Κυριακή ο ΑΘΗΝΑ 9,84, σε μία μεγάλη παραγωγή αφιερωμένη σε διάφορα είδη του ελληνικού τραγουδιού και τους στιχουργούς που άφησαν το στίγμα τους. Η αρχή γίνεται απόψε στις 9 με αφιέρωμα στη Μελοποιημένη Ποίηση. Τραγουδούν Χρήστος Θηβαίος, Βίκυ Καρατζόγλου και οι Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης. Την συναυλία, ηχογραφημένη και μαγνητοσκοπημένη στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, μπορείτε όχι μόνο να την ακούσετε μέσα από τη συχνότητά μας, στους 98,3 αλλά και να τη δείτε στο κανάλι του ΑΘΗΝΑ 9,84 στο YouTube όπως και στην ιστοσελίδα του σταθμού μας, www.athina984.gr. “Ανάσα στον Πολιτισμό και τη μουσική από τον ΑΘΗΝΑ 9,84, γιατί το χρειαζόμαστε όλοι μας” το μήνυμα που στέλνει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης μέσω Facebook.

Στην αθλητική επικαιρότητα

Τον πρώτο του μεγάλο τίτλο διεκδικεί σήμερα στον τελικό του τουρνουά Masters στο Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει στις 3 και μισή τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ.

Στη Σούπερ Λιγκ και για την 4η αγωνιστική των play off

Στις 3 παίζουν Παναθηναϊκός – Άρης

Στις πέντε και τέταρτο ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης και

Στις επτά και μισή ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Και ο καιρός

Αραιές νεφώσεις στην Αττική, με πιθανότητα ασθενών βροχών τις απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα