back to top
20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Στις πλατείες της πόλης δοκιμάζονται τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό

Διαβάστε επίσης

Κοσμοσυρροή παρατηρείται κάθε βράδυ σε ορισμένες πλατείες της Αθήνας, με νέους και νέες που συνωστίζονται χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας αδιαφορώντας για τον κορονοϊό και χωρίς βέβαια να γίνεται κανένας αστυνομικός έλεγχος. Οι πλατείες την επόμενη ημέρα θυμίζουν σκουπιδότοπο από τα μπουκάλια, τα κουτάκια μπίρας και τα πλαστικά ποτήρια που πετάγονται σε όλο τον χώρο.

Τα κυριότερα προβλήματα συγκέντρωσης κόσμου παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στο 2ο και στο 6ο δημοτικά διαμερίσματα, στις πλατείες Βαρνάβα Παγκρατίου και Αγίου Γεωργίου Κυψέλης.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται κυρίως τα Σαββατοκύριακα, με τα συνεργεία καθαρισμού του δήμου να καλούνται πριν από λίγες μέρες  να μαζέψουν από την πλατεία Αγίου Γεωργίου Κυψέλης περισσότερα από 3.000 κουτάκια μπίρες, ατομικές γυάλινες συσκευασίες αλκοόλ και κάθε λογής απορρίμματα, που άφησαν πίσω τους κάποιοι μέσα σε μια βραδιά.

Αντίστοιχη εικόνα είχαμε τις προηγούμενες μέρες και  στην πλατεία Βαρνάβα, με τα συνεργεία του δήμου να βρίσκουν γεμάτο σκουπίδια, αποτσίγαρα, μπουκάλια μπίρας και εκατοντάδες πεταμένα πλαστικά

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων Νίκος Αβραμίδης, σχολιάζοντας το όλο θέμα, τονίζει ότι «το τελευταίο διάστημα , εν μέσω πανδημίας, υπάρχουν σημεία στην πόλη που παρατηρείται υπερσυγκέντρωση του κόσμου, ειδικά τα Σαββατοκύριακα».

Ένα τεράστιο μπραβο – σημειώνει ο κ. Αβραμίδης – και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους υπαλλήλους του τομέα καθαριότητας  του δήμου που καλούνται καθημερινά και αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα στις πλατείες».

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα