back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νταλ Πίνο: «Θα ανοίξουν και τα γήπεδα της Serie A στις τελευταίες αγωνιστικές»

Διαβάστε επίσης

Με 1.000 φίλαθλοι θα είναι εφικτό να διεξάγονται οι αγώνες της Serie A τις επόμενες εβδομάδες, ανέφερε ο πρόεδρος της Λίγκας, Πάολο Νταλ Πίνο.

Ο πρόεδρος της Serie A, Πάολο Νταλ Πίνο, τόνισε ότι τουλάχιστον 1.000 φίλαθλοι θα είναι εφικτό να παρακολουθούν τους αγώνες του πρωταθλήματος τις επόμενες εβδομάδες, σε συνέχεια της κυβερνητικής απόφασης, για κάλυψη τουλάχιστον του 25% της χωρητικότητας του «Ολίμπικο» της Ρώμης στο επερχόμενο Euro 2020.

Ο Νταλ Πίνο απ’ την πλευρά του πρόσθεσε, ότι θα καταστεί εφικτό να δώσουν το «παρών» φίλαθλοι και στα εγχώρια πρωταθλήματα, μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Υποδεχόμαστε πολύ θερμά την απόφαση της κυβέρνησης. Η Serie A έχει ετοιμάσει εδώ κι ένα χρόνο ένα λεπτομερές πρωτόκολλο για να ανοίξουν και πάλι οι αθλητικές εγκαταστάσεις για το κοινό. Με απόλυτη ασφάλεια και προστασία των φιλάθλων και με ποσοστά που θα αυξάνονται προοδευτικά» τόνισε ο πρόεδρος της Serie A και κατέληξε:

«Παρακολουθώντας την εξέλιξη της πανδημίας, των μολύνσεων και του εμβολιασμού, είμαι βέβαιος ότι στα τελευταία ματς της εφετινής Serie A, θα μπορέσουμε να ανοίξουμε και πάλι τα γήπεδα, αρχικά με 1.000 θεατές, προετοιμάζοντας την κατάσταση και για το Euro 2020».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα