back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ερμηνεύτρια Γιάννα Βασιλείου μιλά στον Αθήνα 9.84 για το νέο της τραγούδι με τίτλο «Ξύπνησέ με»

Διαβάστε επίσης

Το νέο της τραγούδι με τίτλο «Ξύπνησέ με» σε μουσική και στίχους του Γιώργου Καραδήμου, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Oxygen, και το οποίο είναι μέρος του ολοκληρωμένου άλμπουμ που ετοιμάζει, παρουσίασε η χαρισματική νέα δημιουργός και ερμηνεύτρια Γιάννα Βασιλείου μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Αριστέα Γιάννου.

Όπως εξήγησε, πρόκειται για την παρθενική της συνεργασία με τον Γιώργο Καραδήμο από τον οποίο είχε ζητήσει να συνεργαστούν κάτι το οποίο τελικά πραγματοποιήθηκε με την ηχογράφηση του συγκεκριμένου τραγουδιού, το οποίο επιμελήθηκε εν συνεχεία η ομάδα της, ο Λευτέρης Παπαδάκης στην παραγωγή και ο Θωμάς Κωνσταντίνου στην ενορχήστρωση.

«Είναι ένα τραγούδι, μια ιστορία που θέλει να αναδείξει πολλά τραύματα της ψυχής μας και να μας υποδείξει τον τρόπο που θα μας βοηθήσει να λυτρωθούμε από αυτά».

Περιέγραψε δε τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο οπτικοποιήθηκε το συγκεκριμένο τραγούδι, με τη συνδρομή -όπως είπε- μιας μεγάλης ομάδας φίλων.

«Έγινε μια ιδιαίτερη παραγωγή με τον σκηνοθέτη μας και την εταιρεία παραγωγής στο Λονδίνο. Συνδέθηκαν διαδικτυακά στο γύρισμα μέσω μιας συγκεκριμένης πλατφόρμας και ακούγαμε τις οδηγίες του σκηνοθέτη τηλεφωνικά. Επίσης, οι δυο κοπέλες που παίζουν στο βίντεο είναι πολύ αγαπημένες φίλες μου και έτσι προέκυψε αυτή η ιστορία που ένωσε και τις τρεις μας».

Μάλιστα, το γεγονός ότι πρόκειται για ένα τραγούδι που μιλά για φόβους και αγωνίες, συνδέεται με συγκυρίες που μας επηρεάζουν όπως αυτή της πανδημίας που βιώνουμε.

«Επειδή είναι τόσο έντονο αυτό που βιώνουμε εδώ και καιρό, το ”Ξύπνησέ με” είναι ένα τραγούδι που το συνδέουμε ειδικά με την τωρινή κατάσταση της πανδημίας. Είναι μια εποχή που εμβαθύνω σε ζητήματα της ψυχής και του μυαλού μου», σημείωσε η Γιάννα Βασιλείου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα