back to top
23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δήμος Αθηναίων: Μεγάλη δράση καθαριότητας-απολύμανσης σε σχολεία, δρόμους και πλατείες στον Άγιο Παύλο

Διαβάστε επίσης

Στην περιοχή του Αγίου Παύλου στην 1η Δημοτική Κοινότητα βρέθηκαν σήμερα οι εργαζόμενοι του Δήμου Αθηναίων, συνεχίζοντας τις μεγάλες επιχειρήσεις καθαριότητας απολύμανσης για μια ακόμη Κυριακή.

Μάλιστα, ενόψει της δια ζώσης επαναλειτουργίας των Λυκείων της πόλης, οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Καθαριότητας με τη συνδρομή σύγχρονων μηχανημάτων εστίασαν στην απολύμανση και τον σχολαστικό καθαρισμό χώρων και πολυσύχναστων σημείων που βρίσκονται περιμετρικά των σχολικών μονάδων της περιοχής, έτσι ώστε μαθητές και εκπαιδευτικοί να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς.

Στη συνέχεια η κυριακάτικη καθαριότητα επεκτάθηκε, όπως συμβαίνει κάθε Κυριακή, σε όλη την περιοχή του Αγίου Παύλου, όπου οι ομάδες καθαριότητας με την ταυτόχρονη χρήση πολλών τεχνικών μέσων και εξοπλισμένες με μάσκες και στολές «σάρωσαν» δρόμους, πλατείες, πεζόδρομους και άλλα σημεία.

Η μεγάλη επιχείρηση υδροσάρωσης ξεκίνησε νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι, με την περιοχή να παραδίδεται στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πιο καθαρή και περιποιημένη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα