back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Μαλαματένια λόγια»: Διαδικτυακή παρουσίαση της αυτοβιογραφικής αφήγησης του Μάνου Ελευθερίου 

Διαβάστε επίσης

Ο ΑΘΗΝΑ 9.84 συνδιοργανώνει με τις εκδόσεις Μεταίχμιο διαδικτυακή παρουσίαση της αυτοβιογραφικής αφήγησης του Μάνου Ελευθερίου «Μαλαματένια λόγια» την Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021, στις 7 μ.μ., ζωντανά από την ψηφιακή πλατφόρμα Zoom των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Ποιητής, στιχουργός αγαπημένων και διάσημων τραγουδιών, συγγραφέας επιτυχημένων  μυθιστορημάτων αλλά και επί σειρά ετών ανεκτίμητος συνεργάτης του Αθήνα 9.84, ο Μάνος Ελευθερίου συνεχίζει να «δημιουργεί» και μετά το θάνατο του. Και το «ραδιοφωνικό σπίτι» του, ο Αθήνα 9.84, συνεχίζει να τον θυμάται και να τον τιμά με κάθε αφορμή.

Σε αυτή την περίσταση η αφορμή είναι το νέο βιβλίο του βιβλίο «Μαλαματένια λόγια», με αφηγητή και οδηγό τον ίδιο το Μάνο Ελευθερίου.

Το βιβλίο, που μόλις κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει σπάνιο αρχειακό υλικό, αποτελεί μια προσωπική αφήγηση του Μάνου Ελευθερίου για όλα κομμάτια του βίου του, που προσδιόρισαν τη διαδρομή και την ταυτότητά του, στους Σπύρο Αραβανή και Ηρακλή Οικονόμου, από μια τρίχρονη (2010-2013) συστηματική συνάντησή τους τα κυριακάτικα πρωινά στο σπίτι του, στο Ψυχικό.

Μάνος Ελευθερίου
Θα μιλήσουν οι στιχουργοί και ραδιοφωνικοί παραγωγοί Οδυσσέας Ιωάννου και Κώστας Φασουλάς, ο τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης και οι επιμελητές του βιβλίου Σπύρος Αραβανής και Ηρακλής Οικονόμου.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο ηθοποιός Ιωσήφ Ιωσηφίδης.

Συντονίζει o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Μιχάλης Γελασάκης.

Πληροφορίες

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση (μέσω της πλατφόρμας Zoom)
ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο
https://zoom.us/j/97110159138?pwd=OHN0OGtmSCsyVktsSkNlVjJ6a2I1UT09
ή συμπληρώστε εναλλακτικά τους απαραίτητους κωδικούς στην πλατφόρμα
Meeting ID  971 1015 9138
Passcode  270079

Εναλλακτικά συνδεθείτε στο κανάλι youtube των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα