back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βουλή: Απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη για τα περί προδοτών στη Συμφωνία των Πρεσπών

Διαβάστε επίσης

Ανόητους πολιτικαντισμούς, χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «η δήλωσή του περί μη προδοσίας Τσίπρα στη συμφωνία των Πρεσπών, συνιστά άτυπη συγγνώμη», ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

«Κανείς δεν χρωστά συγγνώμη στον κ. Τσίπρα για το εθνικό λάθος των Πρεσπών», ανέφερε από το βήμα της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Βουλής ο κ. Γεωργιάδης, διευκρινίζοντας, ότι αυτό που είπε χθες, « είναι επανάληψη της δικής του θέσης αλλά και της θέσης της ΝΔ ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια πολύ κακή συμφωνία που βλάπτει τα εθνικά μας συμφέροντα, δεν είναι όμως μια προδοτική συμφωνία».
Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, η ΝΔ δεν χώρισε ποτέ τους Έλληνες σε προδότες και μη προδότες, όπως έκανε ο κ. Πολάκης που παρουσίασε τη ΝΔ ως παράταξη των δοσίλογων και των χουντικών.
Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης, είχε πει ότι μετά τη συγγνώμη του κ.Γεωργιάδη, περιμένει τη συγγνώμη και των υπολοίπων 157 βουλευτών της ΝΔ.

«Μιλήσατε για τους 157 στους οποίους είμαι και εγώ. Όμως ποτέ δεν ελέχθησαν από εμάς όσα επιχειρήσατε να μας αποδώσετε κ. Σαρακιώτη», σχολίασε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, Γιώργος Βλάχος.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα